Να καλωσορίσω και γω τους καινούργιους (τρομάρα μου , πέρσι ήμουν ποιο άσχετος και από τους άσχετους

) .
Με το 242 η καλύτερη στάση κατά τη γνώμη μου είναι η 2η μέσα στο πολυτεχνείο , νομίζω λέγεται ναυπηγών ή κάτι παρόμοιο . Κόβεις δρόμο μέσα από τους χημικούς και φτάνεις στη σχολή σε χρόνο ρεκόρ . Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο σχεδόν μετά τη στάση στρίβετε δεξιά και μετά από πολύ λίγα βήματα έχει ένα χωματόδρομο στα αριστερά ( μπορείτε να δείτε άνετα τα κτήρια των χημικών , είναι δίπλα ) . Ακολουθείς τον χωματόδρομο και μπαίνεις στη πόρτα , πας όλο ευθεία μέχρι να σκάσεις στο τραπεζάκι της ΔΑΠ , στρίβεις αριστερά και στο τέλους του διαδρόμου βγαίνεις από την δεξιά πόρτα και είσαι μπροστά στο ωραίο μας κυλικείο .

Έγραψα την διαδρομή γιατί εγώ τουλάχιστον είχα λίγο άγχος για το πώς πάω , ρωτήστε κάποιον και θα σας εξηγήσει . Αν παρ όλα αυτά προτιμάτε να περπατήσετε κάπως παραπάνω και να είναι απλή η διαδρομή , κατεβείτε στη στάση που είναι η έξοδος Ζωγράφου . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το κόκκινο μονοπάτι όλο ευθεία μέχρι που θα δείτε στα αριστερά τη σχολή και το παρκινγκ της ( είναι νομίζω η πρώτη σχολή που είναι σχεδόν πάνω στο μονοπάτι , το βρίσκεις εύκολα ).
Τα μαθήματα θέλουν παρακολούθηση γιατί αλλιώς γράφεις με άριστα το 6-7 το πολύ , κάποια όμως δεν χρειάζονται τόση ενασχόληση όσο τα υπόλοιπα . Αυτό καλό είναι να το δει ο καθένας μόνος τους γιατί διαφέρει από άτομο σε άτομο ,άσε που παίζει σημαντικό ρόλο και ο καθηγητής
. Αν σε κάποια μαθήματα δυσκολεύεστε με τον καθηγητή να πάτε να δείτε μήπως σας βολεύει καλύτερα αυτός του άλλου τμήματος . Νομίζω πως διορθώνει ο καθένας του τμήματός του τα γραπτά αλλά τα θέματα είναι κοινά , οπότε έχεις μια αρκετά μεγάλη ελευθερία στο να επιλέξεις .
Τα κτήρια στην αρχή μπορεί να σας φανούν κάπως περίεργα ( δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό

) αλλά θα δείτε ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα τα νιώθετε πολύ οικεία και μάλλον θα σας αρέσουν . Έχω ακούσει καλά λόγια για μας από ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους , οπότε είναι όλα θέμα γούστου .
Αν σας φαίνεται περίεργο να πάτε στο κυλικείο και να αρχίσετε έτσι κουβέντα με κάποιον είναι πολύ λογικό , και μένα μου φαίνεται και δεν μπορώ να με φανταστώ να το κάνω . Να ξέρετε όμως πως όποιον και να ρωτήσετε για βοήθεια ή πληροφορίες θα ανταποκριθεί , συνήθως με μεγάλη προθυμία . Ειδικά τις πρώτες μέρες μην το σκέφτεστε καν , απλά ρωτήστε ( μπορείτε να κάνετε και γνωριμίες έτσι

)
Όσο για τις παρατάξεις , η αλήθεια είναι πως είμαστε αρκετά καλά . Στις δικές μας έγραφες δεν είδα καταστάσεις όπως το να σε περιμένουν στη στάση του λεωφορείου , να σε παίρνουν από το χεράκι και να σου κάνουν την εγράφη . Αλλά θα τα δείτε μόνοι σας αυτά , μην επηρεάζεστε από τώρα