Μάλλον αυτή είναι η πιο βιώσιμη λύση στην παρούσα φάση. Όχι δεν είμαι πρωτοετής αλλά σκέφτομαι πως πιο αποδοτικό είναι να γίνουν όσο πιο πλήρεις αναπληρώσεις γίνεται σε χειμερινό και εαρινό μέχρι τέλη Ιουλίου και κατευθείαν η επαναληπτική εξεταστική τον Σεπτέμβριο παρά να γίνουν υπερσυμπυκνωμένες άρπα κόλλα αναπληρώσεις και τρείς εξεταστικές! Εμένα μου φαίνεται ότι πιο πολλά μαθήματα θα μπορεί να περάσει κάποιος στην πρώτη περίπτωση, όσο και αν ακούγεται ανάποδο και φυσικά για τους επί πτυχίο μπορεί να γίνει χαριστική όπως πέρυσι!illmatic έγραψε:Παιδιά εγω πιστευώ οτι αν πρέπει κάτει να θυσιάσουμε για τους αγώνες μας αυτο είναι μια εξεταστική, ως πιο εφικτή λύση σε αυτή τη φάση βρίσκω να γίνουν μαθήματα χειμερινό-εαρινό μέχρι το τέλος του ακαδημιακού έτος, με την προστιθέμενη παράταση, μια διπλή εξεταστική για τους επι πτυχίο παράλληλα με τα μαθήματα στο τέλος και για όλους τους υπόλοιπους διπλή τον Σεπτέμβρη.
Προσωπική μου άποψη είναι αυτό, ίσως να κάνω και λάθος. Όπως όμως είπαν και οι προλαλήσαντες, οι αγώνες θέλουν και θυσίες, ας θυσιαστούν λοιπόν οι δύο κανονικές εξεταστικές αντί να καροϊδεύουμε τους εαυτούς μας προσπαθώντας να συμπυκνώσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει..