Συνάδελφοι! Συναδέλφισες! Party semfe ?

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....
Facebook ID: 0

Re: Συνάδελφοι! Συναδέλφισες! Party semfe ?

Δημοσίευση από Glaurung »

noir έγραψε:Ποτε ληξαμε πως ειναι κατι ξεχωριστο και απλα δε θα κανουμε για μία φορα κατι αλλο απο το κλασσικο μαζεμα στο κλασσικο μερος;
Ο χρονος που απαιτειται να οργανωθει ειναι να γινουν καποιες συνεννοησεις 2 μερες πριν το μαζεμα...
Εγώ το είπα επειδή διάβασα αυτό :
msl έγραψε:Παιδιά, η παρούσα συνάντηση έχει ως έχει! Αν θέλετε να γίνει και κάποιο επιπλέον εντός ΕΜΠ, μπορεί να κανονιστεί! Απλά εντός ΕΜΠ έχει λίγο παραπάνω τρέξιμο και θέλει οργάνωση και δουλίτσα! Αν κάποιος/οι θέλουν να το τρέξουν, καλώς!

Στις σκάλες, όσοι έχουν έρθει σε παλιότερες συναντήσεις θυμούνται το πόσο όμορφα περνούσαμε (δε μιλάω για τη τελευταία φορά που κακά τα ψέματα δε μαζευτήκαμε πολλά άτομα). Είναι κάτι το διαφορετικό που αξίζει να το ζήσετε! ;) Μια εμπειρία εκτός ΕΜΠ .. :P So, could you please please please stop nagging and just come? Promise you will not regret it! :)
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

noir έγραψε:Ποτε ληξαμε πως ειναι κατι ξεχωριστο και απλα δε θα κανουμε για μία φορα κατι αλλο απο το κλασσικο μαζεμα στο κλασσικο μερος;
Ο χρονος που απαιτειται να οργανωθει ειναι να γινουν καποιες συνεννοησεις 2 μερες πριν το μαζεμα...
Ναι noir, απαιτούνται 2 μέρες από τον Οκτώβριο του 2008 που άνοιξε το topic και ακόμα δεν έχει γίνει ούτε ένα party .. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήθελα να φιλοσοφήσουμε και πολύ το θέμα του τόπου, μιας και πάντα μιλάμε επί σελίδες για το που και πως και καταλήγουμε στο να μη γίνει τίποτα το διαφορετικό!
snodrion έγραψε:Οταν αναφέρθηκε η ιδέα να κάνουμε κάτι στο στέκι η msl είπε ότι η συνάντηση στις σκάλες δεν αλλάζει για αυτό να κανονίσουν όσοι θέλουν μια άλλη στο στέκι.
Γενικά σε τι σας πειράζει το να έρθετε κάποιοι Σκάλες; Και τι σας πειράζει να γίνει μια Παρασκευή πχ στο Στέκι, που θα είναι και πιο προσβάσιμο από περισσότερο κόσμο;

Λοιπόν, το να τα ρίχνετε όλα στην msl ενώ κανείς πιο πριν δεν σκέφτηκε να κάνει κάποια συνάντηση, με έχει κουράσει σε επίπεδο που *δε ξέρω σε τι να ορκιστώ* μακάρι να μπορούσα να ακυρώσω την κανονισμένη συνάντηση στις Σκάλες! Μακάρι να ήταν totally up to me! Αυτό επειδή μου την έχει δώσει απίστευτα όλο αυτό το κατηγορητήριο και θα ήθελα από περιέργεια να δω τι θα κανονίζατε τελικά! Και face it .. δείτε για πόσες μέρες μιλάτε για party και ακόμα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα του τι/πως/πότε. Δηλαδή για όνομα .. Τι ήταν το λογικό; Να σας δώσω deadline ως τη επόμενη Παρασκευή πχ να έχετε οργανώσει party .. και αν δε σας κάτσει καλά να πάμε Σκάλες το Σάββατο;

Στο επόμενο post γκρίνιας θα ζητήσω να ακυρωθεί αυτό που έχει προταθεί ήδη και να αφήσουμε στα χέρια όποιου θέλει την οργάνωση της συνάντησης .. Πραγματικά .. Δεν είναι "δικιά μου η συνάντηση" αλλά όταν ανοίγω topic έχω μερίδιο οργάνωσης .. οπότε όποιος θέλει ας το αναλάβει εκείνος.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

snodrion θυμάμαι και από το άλλο topic πως ο ένας είπε πως δικιά μου είναι η συνάντηση .. ο άλλος γιατί δεν αφήνω ο καθένας να πει τι θέλει και να αποφασίσουμε μετά .. ο τρίτος .. δε ξέρω και εγώ τι. Απλά έχω δει τόσες μαζεμένες αναφορές που κουράστηκα. Μου έχει μείνει ένα απόσταγμα του στυλ "η msl δε μας αφήνει .. η msl μας περιορίζει".

Δε κρατάω το ποιος είπε τι. Δε πάει όλο το πάνω post σε εσένα (απ΄ότι βλέπεις σε β΄ πληθυντικό μιλάω .. απλά κάποια post μου έδιναν έμπνευση :P), απλά ήταν κάτι που τόσες μέρες κρατιόμουν να μην πω, με τον τρόπο που τσουλάει η κατάσταση. Όσο για το σκεπτικό του post .. απλά ξεκαθαρίζω τη θέση μου.

Τέλος με τα offtopic, αν έχεις άλλες απορίες σχετικά με αυτό, pm.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

[flame]ΜΑΜΑ! ΜΑΜΑ! Η MSL ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ![/flame]

Κατι ηθελα να γραψω αλλα το ξεχασα... Οποτε ας ληξει το μαλλιοτραβηγμα εδω.

edit: φτιαχνω ενα sample της αφισας
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ekpaideuomenos
Real Name: Fucker

Δημοσίευση από ekpaideuomenos »

στο πάρτυ σας πατά το πόδι του κανά φίνο γκομενάκι?
αν ναι ,θα το τιμήσω δεόντως
We don’t need no education
We don’t need no thought control

01101001.00100000.01101100.01101111.01110110.01100101.00100000.01100010.01101001.01100111.00100000.01100010.01101111.01101111.01100010.01110011.
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

[lol]Τα τελευταία χρόνια γίνεται σχεδόν πάντα χαμός!Ειδικά πρόπερσυ έγινε... :ssss: [/lol]

+έλα τρελέ!
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
ekpaideuomenos
Real Name: Fucker

Δημοσίευση από ekpaideuomenos »

από Σημμύ μεριά έρχομαι και έχω φρίξει ....
έχω τσεκάρει κάτι κορμιά θανατηφόρα σε εσάς όμως και ευελπιστώ να τα δω και πιο κοντά
πλανάται η φήμη οτί οι ηλεκτρολόγοι είναι λουζερίες και μας σνομπάρουν οι σεμφίτσσες...αλλά καμιά 10αριά μάπες μας χαλάνε την πιάτσα
We don’t need no education
We don’t need no thought control

01101001.00100000.01101100.01101111.01110110.01100101.00100000.01100010.01101001.01100111.00100000.01100010.01101111.01101111.01100010.01110011.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Είναι και θέμα attitude. :e_ugeek:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Γραφείο συνοικεσίων συνάντηση semfe.gr...
Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι με το να λυσάτε εδώ θα χτυπήσετε και γκομενάκια που θα έρθουν στη συνάντηση; :P
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Ω έλα τώρα...Sense the Tone!
Ekpaidevomene λυπάμαι αλλά η απάντηση μου ήταν ειρωνική καθώς πέρσυ μπήκα στη σχολή και συνεπώς δε θα μπορούσα να είχα πάει στο πάρτυ που ΔΕΝ έγινε πρόπερσυ στη ΣΕΜΦΕ...
ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο...να με συγχωρείτε για εκτός του επιτρεπομένου ηθικού επιπέδου αντιδράσεις
Es lebe semfe.gr !!!
..//..
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εικόνα
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

Ισχύει η ιδέα για party στη σχολή μια από αυτές τις μέρες, τελικά? :roll: Ή την αφήσαμε? :P

(Φτιάχνει ο @LocknLoad sample, όντως? :e_wink: )
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Για την ωρα ισχυει...

Τι εννοεις για το sample? Κατι εχω φτιαξει με τον snodrion αλλα εγινε μεσα σε 5 λεπτα οποτε ειναι σαν ιδεα περισσοτερο (δλδ δε γραφει τπτ για παρτυ πανω κτλ) και δειχνει ψιλοασχημο.... Αν εχεις καμια ιδεα ριξ'την!
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”