noir έγραψε:Ποτε ληξαμε πως ειναι κατι ξεχωριστο και απλα δε θα κανουμε για μία φορα κατι αλλο απο το κλασσικο μαζεμα στο κλασσικο μερος;
Ο χρονος που απαιτειται να οργανωθει ειναι να γινουν καποιες συνεννοησεις 2 μερες πριν το μαζεμα...
Ναι noir, απαιτούνται 2 μέρες από τον Οκτώβριο του 2008 που άνοιξε το topic και ακόμα δεν έχει γίνει ούτε ένα party .. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήθελα να φιλοσοφήσουμε και πολύ το θέμα του τόπου, μιας και πάντα μιλάμε επί σελίδες για το που και πως και καταλήγουμε στο να μη γίνει τίποτα το διαφορετικό!
snodrion έγραψε:Οταν αναφέρθηκε η ιδέα να κάνουμε κάτι στο στέκι η msl είπε ότι η συνάντηση στις σκάλες δεν αλλάζει για αυτό να κανονίσουν όσοι θέλουν μια άλλη στο στέκι.
Γενικά σε τι σας πειράζει το να έρθετε κάποιοι Σκάλες; Και τι σας πειράζει να γίνει μια Παρασκευή πχ στο Στέκι, που θα είναι και πιο προσβάσιμο από περισσότερο κόσμο;
Λοιπόν, το να τα ρίχνετε όλα στην msl ενώ κανείς πιο πριν δεν σκέφτηκε να κάνει κάποια συνάντηση, με έχει κουράσει σε επίπεδο που *δε ξέρω σε τι να ορκιστώ* μακάρι να μπορούσα να ακυρώσω την κανονισμένη συνάντηση στις Σκάλες! Μακάρι να ήταν totally up to me! Αυτό επειδή μου την έχει δώσει απίστευτα όλο αυτό το κατηγορητήριο και θα ήθελα από περιέργεια να δω τι θα κανονίζατε τελικά! Και face it .. δείτε για πόσες μέρες μιλάτε για party και ακόμα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα του τι/πως/πότε. Δηλαδή για όνομα .. Τι ήταν το λογικό; Να σας δώσω deadline ως τη επόμενη Παρασκευή πχ να έχετε οργανώσει party .. και αν δε σας κάτσει καλά να πάμε Σκάλες το Σάββατο;
Στο επόμενο post γκρίνιας θα ζητήσω να ακυρωθεί αυτό που έχει προταθεί ήδη και να αφήσουμε στα χέρια όποιου θέλει την οργάνωση της συνάντησης .. Πραγματικά .. Δεν είναι "δικιά μου η συνάντηση" αλλά όταν ανοίγω topic έχω μερίδιο οργάνωσης .. οπότε όποιος θέλει ας το αναλάβει εκείνος.