Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....
Facebook ID: 0

Re: Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

Δημοσίευση από Glaurung »

lunatic έγραψε:Μην τσακώνεστε αγωνισταράδες μου... Σωτήρες μας....
Ο ένας λέει ζήτω το ΚΚΕ... Ο άλλος λέει άλλοι δικάζονται στην ηλικία μας για τον αγώνα τους κ θα περάσουν όλοι τους τη ζωή στην φυλακή.... :roll:

Τι άλλο θα ακούσουμε...?
lunatic έγραψε: Καλέ τι μας λες? Σοβαρά?

Παιδιά προσγειωθείτε λίγο ορισμένοι...

Το απολιτίκ είναι νέα μόδα...? Να δω τι άλλο θα βρείτε να πείτε... :P
Όταν όλος ο κόσμος μας κατηγορεί ή μας χαρακτηρίζει ως κάτι , τότε το να θεωρούμε πως δεν ξέρουν τι λένε και πως είναι όλοι τους κολλημένοι και γι αυτό μας την πέφτουν είναι ύψιστο δήγμα ναρκισσισμού . Το να απαξιείς με τέτοιο τρόπο άτομα που αγωνίζονται για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο είναι πολύ εριστικό και το μόνο που μπορεί είναι να δυναμιτίσει μια κουβέντα ( και όχι μόνο ) . Το να κάνεις μια κουβέντα σαν από τις πολλές που γίνονται για τα μέσα της πάλης είναι άλλο πράγμα από το να μιλάς σαν να πρόκειται για τίποτα καθυστερημένα ανθρωπάκια . Και αν αυτή η στάση σου δεν υποστηρίζεται από μια πολιτική άποψη , η οποία στη συγκεκριμένη θα μου είναι μια εχθρική πολιτική άποψη , τότε ναι , είσαι απολιτίκ , και μάλιστα ένας εκνευριστικός απολιτίκ . Η πολιτική δεν είναι απλός μια γνώμη , ξεκόλλα λίγο πάνω σε αυτό το θέμα .

Πάντως , αν και πλέον δεν φαίνεται γιατί όταν αντιδρά ο άλλος έτσι αρχίζει σιγά-σιγά να φορτώνεται κάπως το πράγμα , δεν ξύπνησε κανείς με σκοπό να την μπει σε σένα , άμα δεν είχαμε όρεξη για κουβέντα δεν θα μιλάγαμε καν εδώ μέσα . Προσωπικά έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες για το αν εξυπηρετεί το οτιδήποτε , γι αυτό και έχω αραιώσει …
Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

αγαπητη msl

οποιος εδω μεσα εχει IQ μαγαλυτερο του βραστου μπροκολου, εχει καταλαβει οτι ή εισαι ή ψηφιζεις ΔΑΠ, οποτε μην το παρατραβας στην προσπαθεια σου να εξωραισεις καταστασεις ή να τις γενικευσεις.
δενομιζω να ισχυρηστηκε κανεις εδω μεσα οτι η γραμματεια δεν εχει ευθυνες, οποτε σου προτεινω, οπως μαζευτηκαν τα εαακ κ πλακωσαν τη ΔΑΠ να μαζεψεις και εσυ τους δαπιτες να πλακωσουν τη γραμματεια... και επειδη τα χρονια αθωοτητας ειναι γλυκα αλλα καποια στιγμη πρεπει να τελειωσουν, ποιος σου λεει εσενα ή εμενα ή σε οποιονδηποτε οτι τα στοιχεια δεν τα εδωσαν οι ιδιοι οι προεδροι των σχολων ή πρυτανεις που ειτε ειναι μελη ειτε εχουν διασυνδεσεις με τη νδ;;; (και γι αυτο ειναι και στις θεσεις που ειναι). Και τελος βαζω ενα δεδομενο χωρις να θελω να δικαιολογησω κανεναν. Καποιος που εργαζεται καπου και εχει διοριστει μεσω του ταδε βουλευτη ή του ταδε πρυτανη, ρουσφετι δηλαδη, θες να μου πεις κατω απο ποια συνθηκη θα αρνηθει να του κανει εξυπηρετησουλες;; Και τωρα αν μου πεις την υποθετικη περιπτωση που το κκε θα ειχε τις αντιστοιχες εξουσιες,,,θα ειναι απλα γελοιο!Πεσαμε απο τα συννεφα ξαφνικα επειδη βγηκε (ακομα) ενα φακελωμα της ΔΑΠ;;; Με την ιδια λογικη για τη χιροσιμα και το ναγκασακι φταιει η συγχρονη φυσικη!!!!
Οσο για τα κοκκινα παιδια- εισαι απλα γελοια- θα παρω τωρα ενα τηλ τους φιλους μου απ την κνε να τους ζητησω να αποφασισουν ολα τα μελη να παραιτηθουν απ τις δουλειες τους για να νιωσεις ασφαλης!!!(κομμουνιστικην απειλη)
Και πριν βγαλεις λασπουλες μαθε οτι τα ατομα που δουλευεουν στη γραμματεια δεν εχουν ολοι τα ιδια ποστα, αρα και προσβαση στα στοιχεια που διερευσαν.
Απο κει και περα δεν πα να κατηγορησεις το ζαβό το ριζικό σας!το Θεός που σας μισεί!το καφαλι το κακο σας ή πρωτ απ ολα το κρασι ...(λογοτεχνικο χιουμορ) η κατασταση ειναι αυτη που ειναι! Η ΔΑΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ!!
αν βγει κατι για την πκσ μπορουμε να το συζητησουμε, αν και πιστευω πως αν γινει κατι τετοιο θα εχω την αξιοπρεπεια να κατσω σπιτακι μου και να επαναπροσδιορισω τις επιλογες μου και να μην προσπαθω να κανω το μαυρο ασπρο μεσα στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

zinovia έγραψε:
δενομιζω να ισχυρηστηκε κανεις εδω μεσα οτι η γραμματεια δεν εχει ευθυνες, οποτε σου προτεινω, οπως μαζευτηκαν τα εαακ κ πλακωσαν τη ΔΑΠ να μαζεψεις και εσυ τους δαπιτες να πλακωσουν τη γραμματεια...
Kαι μετα να παει η γραμματεια να πλακωσει τον ταδε και ο ταδε τον ξεταδε κτλ κτλ...Πολυ ωραια λυση ολο αυτο το πλακωμα.Ειναι σχεδον τοσο ωραια λυση οσο ειναι και υποκριτικη!Αααααχ καλε η ΔΑΠ φακελωνε κοσμο...Μηπως εβαζε και γκομενες να κ*λοτριβονται σε λιγουρια?Αλλα βεβαια τοση σοβαροτητα εχουν ολες οι παραταξεις.Σφαζονται ποιος θα κανει κουμαντο και μολις κατσει μια μ@λ@κι@ στη μια οι αλλες αμεσως προσπαθουν να επωφεληθουν...εεεε συγνωμη να διορθωσουν την ζημια που εγινε στο κυρος ολων των παραταξεων.Γνησια τεκνα του υπεροχου μας πολιτικου συστηματος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Glaurung

Χαλαρώστε λίγο
Off Topic
Έχω αρχίσει να ψήνομαι να έρθω στο επόμενο meeting του forum για να κόψω φάτσες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

1) ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το χιουμορ γιατι ελεγα κατι και για μπροκολα πριν (αστειο)(στα περι ξυλου στη γραμματεια)
2) εγω προσωπικα, και κανεις αλλος νομιζω, δεν επεσα απ τα συννεφα
3) θεωρεις σωστο οι αλλες παραταξεις να κατεβασουν καποιο κειμενο υποστηριξης στην αδικημενη απ τη μοιρα δαπ;;χαχαχα
4) εγω προσωπικα κριτικη στη δαπ και σε καθε παραταξη κανω με βαση τις θεσεις, τις πραξεις και τη λογικη της. Και κατα τη γνωμη μου ο ρολος που εξυπηρετει η δαπ ειναι να πειθει για αντιδραστικα μετρα οπου μπορει, να αποπροσανατολιζει και να κοροιδευει εκει που δεν μπορει και να προβαλει ως λυσεις για τα διαφορα προβληματα το ταξιμο, το ρουσφετι, το trendy lifestyle και ολα τα γνωστα... αρα κατα τη γνωμη μου ολα τα παραπανω και τα φακελωματα ειναι καργα εντος της λογικης της λογικης της και παγιο κομματι της τακτικης της.
Σε πληροφορω οτι τετοια ξεμπροστιασματα βγαινουν καθε χρονο και κανεις δεν επωφελειται διοτι οπως εχω πει και παραπανω η δαπαρα εχει τους μηχανισμους και τους τροπους ακομα και το φυτο και ο χοντρος που εγραψε στη λιστα της να παει να τη ψηφισει και με τα 2 χερια!!!
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

zinovia μπορω να σε διαβεβαιωσω πως η msl δεν εχει τη σχεση που νομιζεις με το ΔΑΠ. Αυτο το διευκρινιζω επειδη δεν το εχει κανει η ιδια ακομα.

Επισης εχοντας ζησει αρκετα απο τη πολιτικη πραγματικοτητα της σχολης πολλα χρονια τωρα (δυστυχως), μπορω να ενημερωσω εσενα και οσους δε το εχουν καταλαβει ακομα πως αυτο που κανει μεθοδευμενα η ΔΑΠ το κανουν αν οχι ολες, οι περισσοτερες παραταξεις σε ολες τις σχολες γενικοτερα ισως με πιο προχειρο τροπο. Η ΔΑΠ χρησιμοποιει αccess αλλοι χρησιμοποιουν τετφτερι και αλλοι το μυαλο τους για να κανουν την ιδια ομως δουλεια. Να υπολογιζουν ψηφους σε ΓΣ και εκλογες και να προσανατολιζουν τη προπαγανδα τους σε συγκεκριμενο κοσμο. Το δευτερο η ΔΑΠ και Η ΠΑΣΠ το κανει με παρτυ και εκδρομες στη μυκονο και την αραχωβα, αλλοι το κανουν με διαρκες και κουραστικο ατομικο ψηστηρι (οπως η πκς) και αλλοι πιο διακριτικα οπως με βολτες σε εαακοταβερνεια. Καθε παραταξη που σεβεται τον ευατο της γνωριζει 15 με 20 λεπτα πριν τη ληξη της συνελευσης στο περιπου αν την "εχει" ή οχι. Καθε παραταξη που κινειται σε ενα συγκεκριμενο χωρο με σταθερη παρουσια εχει συγκεκριμενους στοχους στους οποιους η απευθυνση της μπορει να ειναι πιο αποδοτικη με τελικο σκοπο να μεγαλωσει τη βαση της ειτε να εισπραξει ψηφους. Καθε παραταξη θα οριοθετησει χωρους επιρροης μεσα στις σχολες οπου το οπτικο σου πεδιο θα καταλαμβανεται αποκλειστικα απο το προπαγανδιστικο της υλικο και θα πρεπει ενδεχομενος να πρεπει να περασεις ισα-ισα αναμεσα απο τα ταμπλο τους για να πας στο δρομο σου (ευτυχως η φαση με τα ταμπλω δεν υπαρχει ακομα στη ΣΕΜΦΕ).

Το απαραδεκτο στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ο τροπος που η ΔΑΠ εχει εφαρμοσει αυτες τις κατα τα αλλα old-school μεθοδους εχοντας προσβαση και βυσματα σε γραμματειες. Επισης απαραδεκτο ειναι πως εχει το θρασος να εμφανιστει την επομενη μερα σα να μη τρεχει τιποτα και εχοντας κουβαλησει κατι παλικαρια απο ΤΕΦΑΑ και κατι τυπους τελειωμενα χουλιγκανια...

Επισης οσοι βιαστουν να διαψευσουν το αυτονοητο που λεω και ολοι γνωριζουμε ας το ξανασκεφτουν ή ας ρωτησουν πρωτα παλιοτερα μελη της παραταξης τους για να μη χρειαστει να ανοιξουν και νεα παρομοια τοπικ. Η επιλεκτικη προπαγανδα ειναι "δικαιολογημενη" ως ενα βαθμο. Το μεθοδικο φακελωμα και οι ακρες με γραμματειες και αλλες υπηρεσιες καθως και η κεντρικη διαχειριση προσωπικων δεδομενων δεν ειναι σε καμια περιπωση και αυτα τα προνομια τα εχουν οι δυο (συγ)κυβερνητικες παραταξεις.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

Δε νομιζω να διαφωνησει καποιος με τα παραπανω και ουτε κι εγω διαφωνω. Καθε παραταξη εχει τροπους που δρα σαν παραταξη και οχι σαν φιλοσοφικη λεσχη. Αλλες ειναι πιο οργανωμενες και αλλες λιγοτερο.
Το ζητημα εδω ειναι αυτο που ειπες στο τελος, δηλαδη οτι οι συγκυβερνητικες παραταξεις εχουν τα προνομια να φακελωνουν, να εκβιαζουν ή να κανουν ρουσφετια.
Η ερωτηση του αν και οι υπολοιπες παραταξεις εχουν την ιδια προθεση και το τι θα εκαναν αν ειχαν την ιδια δυνατοτητα ειναι τοσο υποθετικη και τοσο υποκειμενικη που ο καθενας μπορει να την απαντησει για τον εαυτο μου με βαση το τι πιστευει και την εμπειρια του.

ΥΓ δεν ξερω ουτε τι ειναι ουτε τι ψηφιζει η msl και οσα εγραψα ήταν με βαση τα οσα διαβασα στις απαντησεις της
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

zinovia έγραψε:1) ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το χιουμορ γιατι ελεγα κατι και για μπροκολα πριν (αστειο)(στα περι ξυλου στη γραμματεια)
2) εγω προσωπικα, και κανεις αλλος νομιζω, δεν επεσα απ τα συννεφα
3) θεωρεις σωστο οι αλλες παραταξεις να κατεβασουν καποιο κειμενο υποστηριξης στην αδικημενη απ τη μοιρα δαπ;;χαχαχα
4) εγω προσωπικα κριτικη στη δαπ και σε καθε παραταξη κανω με βαση τις θεσεις, τις πραξεις και τη λογικη της. Και κατα τη γνωμη μου ο ρολος που εξυπηρετει η δαπ ειναι να πειθει για αντιδραστικα μετρα οπου μπορει, να αποπροσανατολιζει και να κοροιδευει εκει που δεν μπορει και να προβαλει ως λυσεις για τα διαφορα προβληματα το ταξιμο, το ρουσφετι, το trendy lifestyle και ολα τα γνωστα... αρα κατα τη γνωμη μου ολα τα παραπανω και τα φακελωματα ειναι καργα εντος της λογικης της λογικης της και παγιο κομματι της τακτικης της.
Σε πληροφορω οτι τετοια ξεμπροστιασματα βγαινουν καθε χρονο και κανεις δεν επωφελειται διοτι οπως εχω πει και παραπανω η δαπαρα εχει τους μηχανισμους και τους τροπους ακομα και το φυτο και ο χοντρος που εγραψε στη λιστα της να παει να τη ψηφισει και με τα 2 χερια!!!
1)Mπραβο αμα εκανες χιουμορ.Ξερεις ποιο πιθανο θα ηταν να μην εκανες χιουμορ...
2)Αφου δεν επεσε κανεις μας απο τα συννεφα τι ασχολιομαστε?
3)Ναι ξερεις για να λειτουργησει σωστα μια δημοκρατια σε οποιοδηποτε επιπεδο πρεπει ολοι οι χωροι να εκφραζονται απο σωστους και υγιεις φορεις.Το οτι ο πιο μεγαλος απο αυτους μεσα στα πανεπιστημια αποδεικνυεται τοσο γλοιωδεις θε επρεπε να μας στεναχωρει και αφυπνιζει ολους...Και οχι να μας προσφερει μια ευκαιρια για πολιτικο κερδος.
4)Οσον αφορα τις τακτικες και θεσεις.Η ΔΑΠ δεν γινεται να υποστηριζει αντιδραστικα μετρα,μαλλον εννοουσες αντιλαικα... :wink: Και τωρα για τις τακτικες.Αυτοι τουλαχιστον δεν με πρηζουν σε καθε διαλειμμα,ξεροντας πως εγω και οι περισσοτεροι δεν μπορουμε λογο ανατροφης να αρχισουμε τα αισιχτιρια.Και ολοι μια χαρα εχετε κανει τα πανεπιστημια χωματερες με τις κ*λοαφισες σας!

Yours truly chArAls! :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

ο λογος που ασχολουμαστε αν το εχεις καταλλαβει ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα αρχισε η κοκορομαχια εδω μεσα και ενω σε καποια βαση ολοι συμφωνουμε ως προς το θεμα του τοπικ, δηλαδη οτι αυτο το που εγινε ηταν αισχρο.
Δεν μπορω να καταλαβω πως τσουβαλιαζεις ατομα που σου μοιραζουν ενα χαρτι και πολλες φορες μπορει να σου σπανε τον ****σο και να επιμενουν- που στην τελικη τους λες δε με νοιαζει ρε φιλε και φευγεις, με ατομα τα οποια εχουν ολα τα στοιχεια σου και αν δεν τους ψηφισεις πχ μπορουν να εκμεταλευτουν διαφορα απ αυτα...

ειπα και ξαναλεω μαυρα αντιδραστικα μετρα, γιατι τα μετρα που εχουν ερθει και ερχονται δεν ειναι απλα αντιλαικα, ειναι μεσαιωνικα!!! σε λιγο ο κοσμος θα τρωει τα σκατα του και στην καλυτερη περιπτωση πατατες και τα ακριβοτερα ειδη θα ειναι το χαρτι και το μελανι !! (ιστορικο αστειακι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zinovia την Σάβ Ιαν 29, 2011 4:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

chArAls έγραψε:Η ΔΑΠ δεν γινεται να υποστηριζει αντιδραστικα μετρα,μαλλον εννοουσες αντιλαικα... :wink:
Ο όρος "αντίδραση" και "συντήρηση" απευθύνεται στην δεξιά. Η "αντίδραση" αναφέρεται με την έννοια της αντίδρασης της δεξιάς προς την πρόοδο.
Ιστορικά η αριστερά εξέφραζε την πρόοδο και η δεξιά τη συντήρηση. Τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Αντρέας για πρόοδο.
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

noir έγραψε:Επισης οσοι βιαστουν να διαψευσουν το αυτονοητο που λεω και ολοι γνωριζουμε ας το ξανασκεφτουν ή ας ρωτησουν πρωτα παλιοτερα μελη της παραταξης τους για να μη χρειαστει να ανοιξουν και νεα παρομοια τοπικ. Η επιλεκτικη προπαγανδα ειναι "δικαιολογημενη" ως ενα βαθμο. Το μεθοδικο φακελωμα και οι ακρες με γραμματειες και αλλες υπηρεσιες καθως και η κεντρικη διαχειριση προσωπικων δεδομενων δεν ειναι σε καμια περιπωση και αυτα τα προνομια τα εχουν οι δυο (συγ)κυβερνητικες παραταξεις.
+1
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

@ zinovia

"We will make electricity so cheap that only the rich will burn candles." Thomas Edison :P
Ε λοιπον με κερια και τζακια θα ειμαστε ολοι πλουσιοι(αστειακι και εγω)
papagalakos έγραψε: Τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Αντρέας για πρόοδο.
ΑΑΑΑ να σου πω!Μην μιλας ασχημα για τον μ@λ@κ@αντρεα μας!!!! :twisted:Για την προοδο του Αντρικου και τα φρυδια του Καραμανλη υπονοουμενα δεν δεχομαι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sempreviva
Real Name: Spongebob

Δημοσίευση από sempreviva »

Glaurung έγραψε: Όταν όλος ο κόσμος μας κατηγορεί ή μας χαρακτηρίζει ως κάτι , τότε το να θεωρούμε πως δεν ξέρουν τι λένε και πως είναι όλοι τους κολλημένοι και γι αυτό μας την πέφτουν είναι ύψιστο δήγμα ναρκισσισμού .
Off Topic
Έβγαλες το συμπέρασμα ότι πρόκειται για όλο τον κόσμο απ'το "μεροληπτικό" δείγμα του forum?
papagalakos έγραψε: Τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Αντρέας για πρόοδο.
Off Topic
Το άσχημο είναι ότι όταν άρχισε να μιλάει υπήρξαν πολλοί που τον άκουσαν.
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
Άβαταρ μέλους
Glaurung

Off Topic
Ναι . Και για να τελειώνουμε , δεν μου καίγεται καρφί το τι νομίζει ο καθένας πως είναι . Ο καθένας έχει εκφράσει την θέση του ( ή την έλλειψη θέσης ) , κανείς δεν είναι αμέτοχος . Μπορώ με αρκετούς να κάνω μια πολιτισμένη κουβέντα , με άλλους κρατιέμαι και αρχίζω να ζαχαρώνω πρακτικές γνωστών μου . Όπως και να χει αυτές οι κουβέντες γίνονται πολύ καλύτερα από κοντά , έκανα με καλή πρόθεση ένα σχόλιο , δεν θα σκάσω .
Άβαταρ μέλους
d d doora!!
Real Name: Domovoi

Δημοσίευση από d d doora!! »

youtube.com/watch?v=h53m-Qj4hsw&feature=related&fmt=18 ...έτσι μωρέ για να μην πολυξεφεύγουμε...!!! :P
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."

Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”