lunatic έγραψε:Μην τσακώνεστε αγωνισταράδες μου... Σωτήρες μας....
Ο ένας λέει ζήτω το ΚΚΕ... Ο άλλος λέει άλλοι δικάζονται στην ηλικία μας για τον αγώνα τους κ θα περάσουν όλοι τους τη ζωή στην φυλακή....![]()
Τι άλλο θα ακούσουμε...?
Όταν όλος ο κόσμος μας κατηγορεί ή μας χαρακτηρίζει ως κάτι , τότε το να θεωρούμε πως δεν ξέρουν τι λένε και πως είναι όλοι τους κολλημένοι και γι αυτό μας την πέφτουν είναι ύψιστο δήγμα ναρκισσισμού . Το να απαξιείς με τέτοιο τρόπο άτομα που αγωνίζονται για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο είναι πολύ εριστικό και το μόνο που μπορεί είναι να δυναμιτίσει μια κουβέντα ( και όχι μόνο ) . Το να κάνεις μια κουβέντα σαν από τις πολλές που γίνονται για τα μέσα της πάλης είναι άλλο πράγμα από το να μιλάς σαν να πρόκειται για τίποτα καθυστερημένα ανθρωπάκια . Και αν αυτή η στάση σου δεν υποστηρίζεται από μια πολιτική άποψη , η οποία στη συγκεκριμένη θα μου είναι μια εχθρική πολιτική άποψη , τότε ναι , είσαι απολιτίκ , και μάλιστα ένας εκνευριστικός απολιτίκ . Η πολιτική δεν είναι απλός μια γνώμη , ξεκόλλα λίγο πάνω σε αυτό το θέμα .lunatic έγραψε: Καλέ τι μας λες? Σοβαρά?
Παιδιά προσγειωθείτε λίγο ορισμένοι...
Το απολιτίκ είναι νέα μόδα...? Να δω τι άλλο θα βρείτε να πείτε...
Πάντως , αν και πλέον δεν φαίνεται γιατί όταν αντιδρά ο άλλος έτσι αρχίζει σιγά-σιγά να φορτώνεται κάπως το πράγμα , δεν ξύπνησε κανείς με σκοπό να την μπει σε σένα , άμα δεν είχαμε όρεξη για κουβέντα δεν θα μιλάγαμε καν εδώ μέσα . Προσωπικά έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες για το αν εξυπηρετεί το οτιδήποτε , γι αυτό και έχω αραιώσει …