Πες τα ρε άνθρωπε! Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το σκεφτόμουν αυτό.Προσπαθουμε να τρεξουμε ενα forum για τις διαφορες ευκολιες που προσφερει στο καθε φοιτητη και αντι να το εκμεταλλευτειτε, (αρκετοι) ασχολειστε μονο με το να κανετε προπαγανδα. Προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο ελαστικοι γινεται με τις "συζητησεις" σας, παρ'ολα αυτα με το παραμικρο αρχιζετε τη γκρινια...
Και για να μη θεωρηθεί γλύψιμο το συγκεκριμένο ποστ, εξηγώ τί εννοώ: Είναι τρομερά κουραστικό (για να μην πω κάτι χειρότερο) εν μέσω εξεταστικής να μπαίνω κάθε 4-5 ώρες στο φόρουμ και να έχω 55-86-120 νέες δημοσιεύσεις. Και είναι κουραστικό όχι επειδή με υποχρεώνει κάποιος να τις διαβάσω όλες, αλλά γιατί δημιουργούνται τόσα νέα θέματα (κυρίως "Πολιτικής" και "Περί ανέμων και υδάτων") που κάνουν άλλα ουσιώδη - για αυτήν την περίοδο- θέματα (πχ, Μηχανική 1, Κβαντομηχανική 2, κλπ) να χάνονται μέσα σε έναν ορυμαγδό πολιτικών παρεμβάσεων.
Και για να προχωρήσω το σκεπτικό του Lock'n'Load λίγο παραπέρα: Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ονειρεύονται/θέλουν/προσπαθούν να μετατρέψουν το φόρουμ σε δεύτερο ιντιμίντια. Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με αυτό το ιντερνετικό μέσο ενημέρωσης: Δε θα ήταν τρομερή αδικία να μετατραπεί το semfe.gr σε μέσο πολιτικής προπαγάνδας; Κατά τη γνώμη μου θα ήταν. Και θα ήταν αδικία και για τους mods-admins αφού θα στοχοποιούνταν από αστυνομίες, κλπ για κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις τους. Πρόθεσή τους ήταν και είναι να φτιάξουν ένα site για να βοηθάει εμάς με σημειώσεις, νέα, ανακοινώσεις, κλπ. Site που σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του εξωτερικού το έχουν καθηγητές και κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά: περνάνε σημειώσεις από το μάθημά τους για να τις βρίσκουν εύκολα οι φοιτητές, κ.ά....
Είναι λαλακία, λοιπόν, να τους μαμάμε εμείς αυτή την προσπάθεια.
Η άποψή μου, αν και θα ακουστεί ακραία, είναι η εξής: Ή διαγράψτε μόνιμα τον Παπαγαλάκο που μπαίνει εδώ μόνο για να πολιτικολογήσει (έτσι και αλλιώς από άλλη σχολή είναι) ή καταργήστε κατηγορίες, όπως "Πολιτική" και "Περί ανέμων...", ώστε το φόρουμ να καταστεί ένα καθαρά επιστημονικό φόρουμ.