fakiris έγραψε:Εμένα προσωπικά δεν μ' αρέσει η συγκεκριμένη πρότασή για νέα post. Περίμενα κάτι πιο σοβαρό.
Εδώ είμαστε όλοι, να ακούσουμε και την δική σου πρόταση!
fakiris έγραψε:Αntony το σχόλιο σου είναι λιγάκι μούφα (σόρυ...), γιατί απλά αφήνει πολύ ξεχείλωμα στο τί μπορεί να γράφεται και να περνάει σα γραμμή εδώ μέσα, ασχέτα απο την αισθητική και τα πραγματικά ενδιαφέροντα των περισσοτέρων semfe-ιτών.
fakiris έγραψε:Παρ'όλα αυτά δεν μου απάντησες άν θα πρέπει τελικά να σωπαίνω ή όχι, όταν κάτι χτυπάει άσχημα στην αισθητική και τις ιδέες μου, μη τυχόν αποδειχτώ "κακόβουλος κριτής" και "καταστολέας" της "ανεξάρτητης" -κατα τον δικό σου ορισμό- έκφρασης?
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ορίζεις την αισθητική την δική σου καθώς και των περισσοτέρων χρηστών. Αν θες, μπορείς να μου εξηγήσεις;
fakiris έγραψε:Γιατί να μην φιλοξενούνται και οι φωνές των κομμάτων της σχολής? Αυτές δεν έχουν δικαίωμα να εκπροσωπούνται και εδώ μέσα?
Προφανώς και φιλοξενούνται οι φωνές των κομμάτων, αλλά όχι ως κόμματα, ως ανεξάρτητες φωνές. Το κάθε άτομο που *πιθανότατα* ανήκει σε μια παράταξη, μπορεί να εκφράσει τις θέσεις του, τις σκέψεις του, τα ενδιαφέροντά του, μέσα στα πλαίσια του ότι αυτό το Site δεν ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη παράταξη. Κοινώς, η απόπειρα προσηλυτισμού καθώς και η πολιτική διαφήμιση είναι μη αποδεκτές ενέργειες από οποιονδήποτε και αν προέρχονται.
fakiris έγραψε:Εσύ μπέσα θα ήθελες κάτι τέτοιο?
Κι άν όχι, δώσε έναν λόγο εγώ να θέλω να τρώω στη μάπα κάθε προβοκατόρικη τοποθέτηση οποιουδήποτε "πολιτικοποιημένου" που στην τελική με κουράζει ακόμα και όταν απλά βλέπω να στριφογυρνάει ένα τέτοιο θέμα-ρεκλάμα στην κεντρική μπάρα του site?
Δηλαδή θα αρνηθούμε είσοδο ή λόγο στο Site σε κάποιον επειδή έχει επιλέξει να ανήκει σε κάποιο πολιτικό χώρο; Αυτό είναι τουλάχιστον άδικο προς τους συμφοιτητές σου, αν όχι προσβλητικό και ρατσιστικό!
Ας τα συνοψίσουμε κάπως. Επειδή οι δημοσιεύσεις σου μας οδηγούν όλους σε ένα συμπέρασμα και δε ξέρω αν φταίμε εμείς ή αν ο λόγος σου είναι μπερδεμένος ώστε τελικά να φαίνεται πως δεν καταλαβαινόμαστε ..
Το Site αυτό ανήκει στους Φοιτητές της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Έχει ως ένα κεντρικό άξονα αυτή τη σχολή, από μια ανεξάρτητη από παρατάξεις σκοπιά. Για να το θέσω πιο απλά .. δεν αποτελούμε μαγαζάκι καμιάς παράταξης και κανενός κόμματος. Αυτό σημαίνει πως σαφώς και θα μιλήσουμε για τη σχολή σε επίπεδο εκπαιδευτικό, οργανωτικό και λοιπά. Όμως, σχολή δεν αποτελούν μόνο οι σπουδές. Αποτελούν και διάφορα άλλα "ενδιαφέροντα" *ας τα πούμε*. Μέσα στα πλαίσια μιας Κοινότητας Φοιτητών, θα υπάρξουν και θέματα επικαιρότητας που θα θελήσουμε να σχολιάσουμε .. θα υπάρξουν και κοινωνικοί προβληματισμοί. Θα υπάρξουν και στιγμές που θέλουμε να χαλαρώσουμε με μουσική! Ή να μοιραστούμε κάποιο νέο στον χώρο της Τεχνολογίας! Αυτά όλα δημιουργούν ένα forum που μπορεί να καλύψει πολύπλευρα τις ανάγκες ενός φοιτητή.
Σε αυτή τη Κοινότητα, ίσως βρίσκουν ενδιαφέρον και άλλα άτομα, που δεν ανήκουν στη σχολή. Το να σκεφτόμαστε να φιμώσουμε φωνές επειδή δεν ανήκουν στη σχολή μας, μου είναι σα σκέψη ακόμα δυσάρεστο. Ναι μεν ως επίκεντρο είναι η ΣΕΜΦΕ, αλλά οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει στο Site και μπορεί να σεβαστεί τα υπόλοιπα μέλη, είναι ευπρόσδεκτος! Πιο συγκεκριμένα, για τα παιδιά που είτε ανήκουν σε παρατάξεις είτε εκφράζουν συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις, σεβόμενοι τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του Forum (το εξήγησα πιο πάνω), είναι ελεύθεροι να πουν ό,τι θέλουν. Άλλωστε ειπώθηκε πριν λίγες μέρες, πως το Site είναι ό,τι ορίζουν οι χρήστες. Ήταν, είναι και θα είναι μεν ανεξάρτητο, αλλά οι κυρίαρχες θεματολογίες στο forum διαμορφώνονται από τους εκάστοτε ενεργούς *ως προς τις δημοσιεύσεις* χρήστες.
*Με το παραπάνω κείμενο ήθελα να απαντήσω σε διάφορα από όσα ακούστηκαν. Δεν απευθύνεται αποκλειστικά στον fakiris.*