κ από δω τα ίδια, χωρίς να έχω πειραματιστεί με stylesconstant έγραψε:Μου γράφει "The submitted form was invalid. Try submitting again." όταν πάω να ψηφίσω... Μήπως έχει κολλήσει γενικά?
Κατηγορίες "Περί Ανέμων και Υδάτων" και "Πολιτική" του Forum
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Ektellion
- Real Name: Αθ.
- Facebook ID: 0
Re: Κατηγορίες "Περί Ανέμων και Υδάτων" και "Πολιτική" του F
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Με το συμπάθειο .. εσύ μου γκρίνιαζες στο msn για τα Forum Games ..palasso έγραψε:@msl
Την πρόταση 2 (Ναι, να αποκλειστούν από το News Feed κάποιες κατηγορίες) δεν θυμάμαι να την πρότεινε κανείς, οπότε παρακαλώ πολύ να αφαιρεθεί από το poll.
Απλά προσπαθώ να πιάσω όλα τα πιθανά πράγματα που μπορεί κάποιος να θελήσει να κάνει όταν θέλει να αποκρύψει μια κατηγορία. Και το News Feed μαζί με το View New Posts είναι τα μοναδικά δύο σημεία που μπορεί κάποιος να κάνει τροποποιήσεις για να το πετύχει αυτό. Άρα δε θεωρώ λανθασμένη αυτή την επιλογή.Nomad έγραψε:Μη ξεχνάμε ότι ως επι το πλείστον είναι αυτή η αρχική σελίδα που βλέπουν οι φοιτητές (guest και μη) μέχρι να εξοικειωθούν αρκετά ώστε να πηγαίνουν στο board index/new posts etc. Το κομμάτι των τελευταίων νέων δίνει μια άλφα εντύπωση σε αυτούς που πάει το μάτι τους εκεί.
Την οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να έχει ο καθένας. Απλά αν μαζευτούν πολλά άτομα πχ που θέλουν να γίνει κάτι, αλλά αυτό το "κάτι" δεν καλύπτεται από τις επιλογές που έχω, θα πάμε σε νέα ψηφοφορία.palasso έγραψε:Η πρόταση "Ναι, κάτι άλλο" αν υποθέσω πως εννοείς την πρόταση του Nomad, λέει να φαίνονται στα τελευταία νέα, ένας συγκεκριμένος αριθμός από κάθε κατηγορία. (Π.χ. 1 topic από πολιτικά, 1 topic από περί ανέμων και υδάτων, 1 topic από πρώτο έτος, 1 topic 2ο έτος κλπ (ή κάποιος άλλος αριθμός))
@Nomad: Feel free να αναλύσεις ό,τι και όπως θες! Το ότι εγώ δεν τα πιάνω, δεν πάει να πει πως δεν τα καταλαβαίνουν οι άλλοι! Απλά αν δεις να μη σου απαντάω, δεν είναι επειδή απαξιώ, αλλά επειδή το πιο πιθανό είναι αν απαντήσω να σου απαντήσω με "ε?!" ..
@Ektellion, constant: Δείτε το pm και περιμένω feedback ..
edit: Seems to work! So .. Όσοι δε μπορείτε να ψηφίσετε,θα πάτε εδώ και στο "My board style:" θα βάλετε το arrow ή Supernova.
- kwfwq
- Real Name: αδιάκριτε...
+1(ειδικά το τελευταίο)Glaurung έγραψε:Το ότι είπαν 3-4 άτομα πως έχουν πρόβλημα δεν θεωρώ πως «υποχρεώνει» να γίνουν αλλαγές , είμαστε αρκετοί εδώ μέσα . Άμα το πάμε ποσοτικά πρέπει να γίνει δημοψήφισμα . Οπότε , αν και μπορώ να αντιληφτώ την λογική του « άμα έχει η κοινότητα πρόβλημα εμείς πρέπει να βρούμε λύση » , δεν θεωρώ πως είναι αυταπόδεικτο ότι πρέπει να αλλάξουμε το φόρουμ .
Δεν μου αρέσει η λογική να κλείνεται ο καθένας στο κόσμο του και να στήνει τοίχους γύρω του ( δεν θέλω να βλέπω το ένα , δεν θέλω να βλέπω το άλλο κτλ ) , με μια τέτοια αλλαγή θα έχω εγώ προσωπικά πρόβλημα . Θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο αυστηρό moderation (δεν έχω δει άλλο φόρουμ στο οποίο να δημιουργούνται τόσα πολλά topic σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ) αλλά ως εκεί . Το ξαναλέω , μας αναγκάζει κάποιος να τα βλέπουμε όλα ; Εσείς ουσιαστικά προτείνεται να έχει ο καθένας το δικό του φόρουμ που θα ενώνεται με αυτά των άλλων σε κάποια κοινά θέματα . Αυτό δεν το αντιλαμβάνομαι εγώ ως διαδικτυακή κοινότητα .
Off TopicΥΣ Έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα δεν είναι η κατηγορία «πολιτική» όσο οι πολιτικές απόψεις που διατυπώνονται εκεί μέσα . Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τον farao .
- Nomad
- Forum Moderator

- Real Name: Stratos Papadoudis
Γιαυτό το λόγο είπα, ένα entry στο scroll για κάθε κατγορία, όχι exclude, η πρόταση δλδ που μπήκε.msl έγραψε: Από τις ιδέες του Nomad μου ήρθε αυτό (βασικά στην αρχή νόμιζα πως το είχε προτείνει κιόλας ..τεσπα) επειδή είπε:
Nomad έγραψε:Μη ξεχνάμε ότι ως επι το πλείστον είναι αυτή η αρχική σελίδα που βλέπουν οι φοιτητές (guest και μη) μέχρι να εξοικειωθούν αρκετά ώστε να πηγαίνουν στο board index/new posts etc. Το κομμάτι των τελευταίων νέων δίνει μια άλφα εντύπωση σε αυτούς που πάει το μάτι τους εκεί.
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Παρεξήγησιςmsl έγραψε: Με το συμπάθειο .. εσύ μου γκρίνιαζες στο msn για τα Forum Games ..![]()
Α, έτσι ok τότε...msl έγραψε:Από τις ιδέες του Nomad μου ήρθε αυτό (βασικά στην αρχή νόμιζα πως το είχε προτείνει κιόλας ..τεσπα)
Απλά προσπαθώ να πιάσω όλα τα πιθανά πράγματα που μπορεί κάποιος να θελήσει να κάνει όταν θέλει να αποκρύψει μια κατηγορία. Και το News Feed μαζί με το View New Posts είναι τα μοναδικά δύο σημεία που μπορεί κάποιος να κάνει τροποποιήσεις για να το πετύχει αυτό. Άρα δε θεωρώ λανθασμένη αυτή την επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palasso την Τρί Φεβ 15, 2011 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Fixed .. Δεν έχω κάνει καφέ σήμερα, ΟΚ?!palasso έγραψε:Μα καλά off-topic poll έβαλες msl? Εδώ συζητάμε για τα τελευταία νέα όχι για τα τελετραία νέα....![]()
![]()
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Δεν έχω χρόνο για να αλλάζω style, οπότε ας προσθέσει όποιος μπορεί μία ψήφο με επιλογή των τριών τελευταίων..msl έγραψε:edit: Seems to work! So .. Όσοι δε μπορείτε να ψηφίσετε,θα πάτε εδώ και στο "My board style:" θα βάλετε το arrow ή Supernova.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Hengeo, έχουμε πει εδώ πως:
Στη παραπάνω λίστα προστίθεται το Supernova και απλά από προσωπική πείρα είδα πως λειτουργεί ΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση και το Arrow. Όσοι δεν έχουν κάποια από αυτά (εκτός από το Arrow) θα παρατηρήσουν διάφορα προβλήματα μέσα στο forum και καλό θα ήταν να επιλέξουν ένα από τα συμβατά Styles.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρότεινα αυτά τα δύο επειδή είναι αυτά που έχουν διαμορφωθεί πιο πολύ σε σχέση με τα άλλα ..
Επίσης, αυτό που ζητάς να κάνουμε, αντιλαμβάνεσαι πως είναι κάτι που δεν γίνεται;
kostas213 έγραψε:Μετά το update του forum, τα 100% συμβατά styles είναι τα prosilver, subsilver2, Beta7Silver.
Στη παραπάνω λίστα προστίθεται το Supernova και απλά από προσωπική πείρα είδα πως λειτουργεί ΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση και το Arrow. Όσοι δεν έχουν κάποια από αυτά (εκτός από το Arrow) θα παρατηρήσουν διάφορα προβλήματα μέσα στο forum και καλό θα ήταν να επιλέξουν ένα από τα συμβατά Styles.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρότεινα αυτά τα δύο επειδή είναι αυτά που έχουν διαμορφωθεί πιο πολύ σε σχέση με τα άλλα ..
Επίσης, αυτό που ζητάς να κάνουμε, αντιλαμβάνεσαι πως είναι κάτι που δεν γίνεται;
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Ρεε διάβασα ως την τρίτη σελίδα και πόνεσε το κεφάλι μου...
!!!
Μην αλλάξετε τίποτα στο φόρουμ ρε σεις...Όποιος θέλει πάει Μπόαρντ Ίντεξ (
) και βλέπει τι θέλει να δει...Δεν είναι τίποτα...
Α και κάτι οφτόπικ...:
Βασικά την πιο σοβαρή πρόταση την άκουσα http://z0r.de/31
Μην αλλάξετε τίποτα στο φόρουμ ρε σεις...Όποιος θέλει πάει Μπόαρντ Ίντεξ (
Α και κάτι οφτόπικ...:
Kατι αλλο.Πιστευω πως πρεπει να χωριστουμε σε ομαδες με χατζαρες,κατανας,σφυροδρεπανα και μολοτοφ και να κανουμε ενα death match!Οποιος επιζησει κανει ο,τι θελει στο φορουμ!
Off Topic
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ακόμα γελάω!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
fakiris έγραψε: Προφανώς η ερώτησή μου ήταν εκ του πονηρού. Παρ'όλα αυτά εσύ προτίμησες να την λάβεις σαν θέση μου προκειμένου να κάνεις έναν ελιγμό και να πάς την κουβέντα εκεί που θές, προκειμένου να φορτίσεις συγκινησιακά την συζήτηση, χωρίς όμως αυτό να το απαιτεί η λογική ή το ζητούμενο της κουβέντας μας.
Έτσι, κάπου βάζεις με ρητορική "μαεστρία" και την ακόλουθη φράση:
"Προσωπικά, θεωρώ άλλο τόσο προβοκατόρικες τις απόψεις ατόμων υπέρ της κατάργησης πολιτικού προβληματισμού στα πανεπιστήμια (προσοχή, όχι της κομματικοποίησης)."
Τυχαίο? Δεν νομίζω!
Off Topic
Eεεε???!!!!ουΑΑΑΑου!!!
Βασικά την πιο σοβαρή πρόταση την άκουσα http://z0r.de/31
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
- fakiris
- Real Name: Pedro Almodovar
Παιδιά, βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία (
) του forum λέει ΝΑΙ στην αλλαγή της μέχρι σήμερα κατάστασης. Προσωπικά, όπως είχα στηρίξει και πριν μέρες θα ήθελα ένα πιο φοιτητικού-ακαδημαικου χαρακτήρα forum χωρίς την παρατηρούμενη απο όλους υπερπληθώρα επαναλαμβανόμενων και χωρίς κάποιο παραγωγικό όφελος ιδεολογικών δηλώσεων-"κραυγών". Παρ' όλα αυτά, η κρίση των περισσοτέρων επισκεπτών δείχνει ότι όντως υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής λογικής και κρίσης και αυτό είναι αρκετά θετικό...
Μερικοί αντιλαμβάνονται την κριτική σαν αυθαιρεσία ή εμπάθεια. Κατ'εμέ, ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο..
Μερικοί αντιλαμβάνονται την κριτική σαν αυθαιρεσία ή εμπάθεια. Κατ'εμέ, ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο..
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Επειδή το poll έχει 5 επιλογές, δεν πάει να πει πως θα εξορύξεις αθροιστικά τα αποτελέσματα.fakiris έγραψε:Παιδιά, βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία () του forum λέει ΝΑΙ στην αλλαγή της μέχρι σήμερα κατάστασης.
Και να το αναλύσω: Από τις 5 επιλογές, μόνο μια λέει να μείνουν όλα ως έχουν και οι άλλες 4 μιλάνε για αλλαγές. Έχουμε ως γεγονός ότι ο καθένας μπορούσε να "ρίξει" ως 3 ψήφους. Υποθέτουμε πως από τους 14, οι 12 έδωσαν μόνο την 1η επιλογή, μιας και αυτοί δεν επιθυμούν καμία αλλαγή στο forum. Ίσως οι άλλοι 2 έδωσαν την 1η επιλογή συνδυαστικά την 4η ή την 5η επιλογή, αλλά με μικρό ενδεχόμενο. Όπως και να χει, θεωρούμε πως 2 άτομα έδωσαν την 1η επιλογή σε συνδυασμό με μια από τις άλλες επιλογές, όμως αυτό δεν προσμετράται ως επιθυμία για αλλαγή. Γνωρίζουμε πως στην παρούσα φάση έχουν ψηφίσει 31 άτομα. Συνεπώς, οι υπόλοιπες (51-(14+2)=) 37 ψήφοι μοιράστηκαν από τα (31-14=) 17 άτομα στις άλλες 4 επιλογές με μέσο όρο 2 διαφορετικοί ψήφοι ανά άτομο.
Μετάφραση: Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, 14/31 δεν επιθυμεί καμιά αλλαγή στο forum, ενώ 17/31 θέλει κάποια αλλαγή, αλλά δεν είναι εμφανές ποια ακριβώς .. Οπότε τα ποσοστά για τα οποία μιλάμε είναι 45% και 55% ..
Αυτά ως προς το "μαθηματικό κομμάτι".
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
msl έγραψε:Επειδή το poll έχει 5 επιλογές, δεν πάει να πει πως θα εξορύξεις αθροιστικά τα αποτελέσματα.fakiris έγραψε:Παιδιά, βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία () του forum λέει ΝΑΙ στην αλλαγή της μέχρι σήμερα κατάστασης.
Και να το αναλύσω: Από τις 5 επιλογές, μόνο μια λέει να μείνουν όλα ως έχουν και οι άλλες 4 μιλάνε για αλλαγές. Έχουμε ως γεγονός ότι ο καθένας μπορούσε να "ρίξει" ως 3 ψήφους. Υποθέτουμε πως από τους 14, οι 12 έδωσαν μόνο την 1η επιλογή, μιας και αυτοί δεν επιθυμούν καμία αλλαγή στο forum. Ίσως οι άλλοι 2 έδωσαν την 1η επιλογή συνδυαστικά την 4η ή την 5η επιλογή, αλλά με μικρό ενδεχόμενο. Όπως και να χει, θεωρούμε πως 2 άτομα έδωσαν την 1η επιλογή σε συνδυασμό με μια από τις άλλες επιλογές, όμως αυτό δεν προσμετράται ως επιθυμία για αλλαγή. Γνωρίζουμε πως στην παρούσα φάση έχουν ψηφίσει 31 άτομα. Συνεπώς, οι υπόλοιπες (51-(14+2)=) 37 ψήφοι μοιράστηκαν από τα (31-14=) 17 άτομα στις άλλες 4 επιλογές με μέσο όρο 2 διαφορετικοί ψήφοι ανά άτομο.
Μετάφραση: Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, 14/31 δεν επιθυμεί καμιά αλλαγή στο forum, ενώ 17/31 θέλει κάποια αλλαγή, αλλά δεν είναι εμφανές ποια ακριβώς .. Οπότε τα ποσοστά για τα οποία μιλάμε είναι 45% και 55% ..
i
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
msl έγραψε:Επειδή το poll έχει 5 επιλογές, δεν πάει να πει πως θα εξορύξεις αθροιστικά τα αποτελέσματα.fakiris έγραψε:Παιδιά, βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία () του forum λέει ΝΑΙ στην αλλαγή της μέχρι σήμερα κατάστασης.

Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
-
palasso
- Real Name: Vassilis
@msl
Αλήθεια γνωρίζεις πόσοι ψηφίζουν συνολικά? Αν είναι έτσι, αυτό είναι χρήσιμο καθώς οι όχι έχουν μόνο μία επιλογή, αλλά οι ναι έχουν περισσότερες και δεν βοηθάει να βλέπουμε το σύνολο των ναι κοιτώντας απλώς την επιλογή με τα περισσότερα ναι...
Επειδή παρακολουθούσα τακτικά το poll και έβλεπα τις μεταβολές που είχε, να πω ότι κάθε φορά που παρατηρούσα να ανεβαίνει η πρώτη επιλογή, δεν έβλεπα ταυτόχρονα να ανεβαίνει και κάποια άλλη. Οπότε εκτιμώ πως δεν υπήρξε άτομο που να ψήφισε την πρώτη επιλογή και κάποια άλλη καθώς δεν θα έβγαζε και νόημα αυτό το πράγμα. Βέβαια μπορεί να μου ξέφυγε κιόλας κάποια στιγμή...msl έγραψε:Υποθέτουμε πως από τους 14, οι 12 έδωσαν μόνο την 1η επιλογή, μιας και αυτοί δεν επιθυμούν καμία αλλαγή στο forum. Ίσως οι άλλοι 2 έδωσαν την 1η επιλογή συνδυαστικά την 4η ή την 5η επιλογή, αλλά με μικρό ενδεχόμενο.
Πράγματι, αλλά ούτε το ανάποδο... Δηλαδή επιθυμία για διατήρηση της κατάστασης. Όπως είπα και πριν δεν βγάζει νόημα να ψηφίζει κάποιος ναι και όχι ταυτόχρονα... Εγώ θα το έβαζα αυτό στο ΔΞ/ΔΑ.msl έγραψε: Όπως και να χει, θεωρούμε πως 2 άτομα έδωσαν την 1η επιλογή σε συνδυασμό με μια από τις άλλες επιλογές, όμως αυτό δεν προσμετράται ως επιθυμία για αλλαγή.
Αλήθεια γνωρίζεις πόσοι ψηφίζουν συνολικά? Αν είναι έτσι, αυτό είναι χρήσιμο καθώς οι όχι έχουν μόνο μία επιλογή, αλλά οι ναι έχουν περισσότερες και δεν βοηθάει να βλέπουμε το σύνολο των ναι κοιτώντας απλώς την επιλογή με τα περισσότερα ναι...
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Στο ΔΞ/ΔΑ .. απλά δε ψηφίζεις!
Όσο για το αν το 1 σε συνδυασμό με κάτι άλλο προσμετράται για επιθυμία αλλαγής ή όχι .. ε αν ήθελε αλλαγή, ας μη ψήφιζε το 1! Το νόημα της 1ης επιλογής είναι σαφές. Από εκεί κ πέρα έχει λογική να δεις αν ήθελε κάποιος να διαμορφώσει τι αλλαγή θα μπορούσε να γίνει (παρότι δεν επιθυμεί αλλαγή), αν ήταν υποχρεωτικό αυτή να γίνει (επιλέγοντας κάποια/κάποιες από τις υπόλοιπες 4 επιλογές).
Ναι, μπορώ να δω πόσοι έχουν ψηφίσει, so far ..
Ναι, μπορώ να δω πόσοι έχουν ψηφίσει, so far ..