[Γ.Σ. 17/04] Τα μεθεόρτια...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Φύλα τίποτα και για κανένα μπουκαλάκι βενζίνη. Θα χρειαστεί για τις μολότοφ του επόμενου αγωνιστικού έτους (2007-2008) 
Πάντως μην ψαρώνετε από τί αποφασίστηκε σε άλλες σχολές. Κάθε σχολή αποφασίζει ξεχωριστά. Αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους, έχει διαφορετικές ανάγκες και υπέστη διαφορετική ακαδημαϊκή ζημιά από τις άλλες.
Πάντως μην ψαρώνετε από τί αποφασίστηκε σε άλλες σχολές. Κάθε σχολή αποφασίζει ξεχωριστά. Αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους, έχει διαφορετικές ανάγκες και υπέστη διαφορετική ακαδημαϊκή ζημιά από τις άλλες.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Ε, η δικιά μας σχολή νομίζω παίζει να είναι η σχολή που έχασε τις περισσότερες μέρες μάθημα.. Οπότε αν δεν χαθεί ένα εξάμηνο, μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα μας βλέπω να δίνουμε εξετάσεις και να αναπληρώνουμε μαθήματα.
Αν ανοίξουμε δηλαδή, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε.... αγωνιστικά
Αν ανοίξουμε δηλαδή, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε.... αγωνιστικά
Προσωπικά πιστεύω ότι θα γίνουν 1,2 βδομαδες κατάληψη ακόμα και μετά θα ανοίξουμε.Ετσι ακουσα απο κάποιους επί πτυχίω.Με την εξεταστική να δούμε τί θα γίνει.Ελπιζω να μη γίνει τριπλή.Αν κ πιστεύω ότι θα έπρεπε να χαθεί ένα εξάμηνο για να καταλαβουν μερικοί οτι οι αγωνες έχουν κόστος.
Θα δειξει.Ελπιζω να αποφασιστεί κάτι προς το συμφέρον όλων.Αν και λογικά θα έπρεπε να γίνει κάποια συνέλευση για να συζητήσουμε το τί θα γίνει
Θα δειξει.Ελπιζω να αποφασιστεί κάτι προς το συμφέρον όλων.Αν και λογικά θα έπρεπε να γίνει κάποια συνέλευση για να συζητήσουμε το τί θα γίνει
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
να εχει η συνελευση παραπανω απο 200 ατομα δεν το κοβω....
και οταν ξεκινησαν οι καταληψεις (οι 3ημερες της ΠΚΣ) οι σχολη ηταν ανοιχτη τις δευτερες και τις τριτες
και οταν ξεκινησαν οι καταληψεις (οι 3ημερες της ΠΚΣ) οι σχολη ηταν ανοιχτη τις δευτερες και τις τριτες

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Paidia ti to psaxnete kai kourazeste? oi agonistes ekanan oti ekanan, katestrepsan oti emeine apo perisi -pano apo' la o agonas (e3erounte oi programmatismenes pasxalines diakopes,stis opoies kamia poreia den egine)- kai tora 8a aposyr8oun gia na programmatisoun ta ektropa gia tou xronou kai 8' afisoun emas na psi8oume to kalokairi na kalipsoume ta akalipta.......
Kalin Epanodo Paidia
Kalin Epanodo Paidia
Ναι,τώρα δν ακουμε τίποτα για νίκη του φοιτητικού κινήματος.Τον φάγανε και ησυχάσανε.Νομίζω ότι πολλοί ήταν υπερ των κινητοποιήσεων , αλλα με τη στάση των αγωνιστών μας έχουμε ξενερώσει όλοι.Θέλουμε να βελτιώσουμε και το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Δν κοιτάμε που το πτυχίο μας δν έχει καμια αναγνωριση.Αλλα, οι αγωνες καλα κρατουν. Ενίσταμαι όμως. Στις διακοπές δν έγιναν πορείες.Γιατί συνάδελφοι??? Δν λετε ότι το φοιτητικό κίνημα δν κουράζεται ποτέ ?
***************Laplace έγραψε:Ναι,τώρα δν ακουμε τίποτα για νίκη του φοιτητικού κινήματος.
Laplace έγραψε: Τον φάγανε και ησυχάσανε.
Ξέρεις όπως φαίνεται τι σημαίνει να τον τρως πολύ καλά
Στο μόνο που ίσως να έχεις δίκιο...Laplace έγραψε: Νομίζω ότι πολλοί ήταν υπερ των κινητοποιήσεων , αλλα με τη στάση των αγωνιστών μας έχουμε ξενερώσει όλοι.
Εσύ ειδικά θα γκρίνιαζες και αν γίνονταν πορείες ή καταλήψεις για διαμαρτυρία της απαξίωσης του πτυχίου των ΕΜΦΕ.Laplace έγραψε: Θέλουμε να βελτιώσουμε και το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Δν κοιτάμε που το πτυχίο μας δν έχει καμια αναγνωριση.Αλλα, οι αγωνες καλα κρατουν.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΔΑΠΑΡΑ...
Oι πορειες γίνονται οταν υπάρχει κόσμος την Αθήνα που θα τις δει και να θα ενημερωθεί για τα αιτήματα των διαμαρτυρόμενων.Laplace έγραψε: Ενίσταμαι όμως.Στις διακοπές δν έγιναν πορείες.Γιατί συνάδελφοι??? Δν λετε ότι το φοιτητικό κίνημα δν κουράζεται ποτέ ?
Και συ δηλαδή πιστεύεις πως υπάρχει ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;
edited by HeartDoc: Προσωπικές επιθέσεις, post editαρισμένo. (Sakis the plumber)
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
οπα...τωρα εγινε ο λαπλασ υπερ των κινητοποιησεων!!! ωραια ! την τριτη ελα να ψηφσεις καταληψη!! λολ!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα