[Γ.Σ. 17/04] Τα μεθεόρτια...

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
stroformi
Real Name: Δήμητρα
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stroformi »

Κολαση δε λες τιποτα. Για τους μηχανολόγους ακούγεται το μαγευτικό 20 Αυγούστου - 10 Νοεμβρίου. Προσωπικά έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Τα λεφτά των διακοπών, θα τα κάνω κλιματιστικό!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Φύλα τίποτα και για κανένα μπουκαλάκι βενζίνη. Θα χρειαστεί για τις μολότοφ του επόμενου αγωνιστικού έτους (2007-2008) :P

Πάντως μην ψαρώνετε από τί αποφασίστηκε σε άλλες σχολές. Κάθε σχολή αποφασίζει ξεχωριστά. Αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους, έχει διαφορετικές ανάγκες και υπέστη διαφορετική ακαδημαϊκή ζημιά από τις άλλες.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Sinik

Δημοσίευση από Sinik »

Ε, η δικιά μας σχολή νομίζω παίζει να είναι η σχολή που έχασε τις περισσότερες μέρες μάθημα.. Οπότε αν δεν χαθεί ένα εξάμηνο, μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα μας βλέπω να δίνουμε εξετάσεις και να αναπληρώνουμε μαθήματα.

Αν ανοίξουμε δηλαδή, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε.... αγωνιστικά
Άβαταρ μέλους
nura
Real Name: Fotini
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nura »

stroformi έγραψε: Προσωπικά έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Τα λεφτά των διακοπών, θα τα κάνω κλιματιστικό!
:lol:  :lol:  :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

prosopika sinik pisteyo oti oi anapliroseis tha ginoun poly grigora den nomizo oti tha niastoun an ta katalabame i oxi.To thema einai na mathoume kai tpt.Tespa as doume ti tha ginei sti gs kai ta syzitame meta
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Προσωπικά πιστεύω ότι θα γίνουν 1,2 βδομαδες κατάληψη ακόμα και μετά θα ανοίξουμε.Ετσι ακουσα απο κάποιους επί πτυχίω.Με την εξεταστική να δούμε τί θα γίνει.Ελπιζω να μη γίνει τριπλή.Αν κ πιστεύω ότι θα έπρεπε να χαθεί ένα εξάμηνο για να καταλαβουν μερικοί οτι οι αγωνες έχουν κόστος.
Θα δειξει.Ελπιζω να αποφασιστεί κάτι προς το συμφέρον όλων.Αν και λογικά θα έπρεπε να γίνει κάποια συνέλευση για να συζητήσουμε το τί θα γίνει
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Κι αν χαθεί το εξάμηνο θα τους κάνεις τη μούρη κρέας :P Πάντως εγώ είμαι επί πτυχίω και δε με ρώτησες... απαιτώ να ξέρω τις πηγές σου :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
BO

Δημοσίευση από BO »

Εγώ γιατί πιστεύω ότι επειδή θα γίνουν μαθήματα τη Δευτέρα και ο κόσμος θα είναι στη σχολή, την Τρίτη θα ανοίξουμε;
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

να εχει η συνελευση παραπανω απο 200 ατομα δεν το κοβω....
και οταν ξεκινησαν οι καταληψεις (οι 3ημερες της ΠΚΣ) οι σχολη ηταν ανοιχτη τις δευτερες και τις τριτες
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Ad

Δημοσίευση από Ad »

Paidia ti to psaxnete kai kourazeste? oi agonistes ekanan oti ekanan, katestrepsan oti emeine apo perisi -pano apo' la o agonas (e3erounte oi programmatismenes pasxalines diakopes,stis opoies kamia poreia den egine)- kai tora 8a aposyr8oun gia na programmatisoun ta ektropa gia tou xronou kai 8' afisoun emas na psi8oume to kalokairi na kalipsoume ta akalipta.......
                        Kalin Epanodo Paidia
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Ναι,τώρα δν ακουμε τίποτα για νίκη του φοιτητικού κινήματος.Τον φάγανε και ησυχάσανε.Νομίζω ότι πολλοί ήταν υπερ των κινητοποιήσεων , αλλα με τη στάση των αγωνιστών μας έχουμε ξενερώσει όλοι.Θέλουμε να βελτιώσουμε και το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Δν κοιτάμε που το πτυχίο μας δν έχει καμια αναγνωριση.Αλλα, οι αγωνες καλα κρατουν. Ενίσταμαι όμως. Στις διακοπές δν έγιναν πορείες.Γιατί συνάδελφοι??? Δν λετε ότι το φοιτητικό κίνημα δν κουράζεται ποτέ ?:wink:
Άβαταρ μέλους
Velazquez

Δημοσίευση από Velazquez »

Laplace έγραψε:Ναι,τώρα δν ακουμε τίποτα για νίκη του φοιτητικού κινήματος.
Laplace έγραψε: Τον φάγανε και ησυχάσανε.
Ξέρεις όπως φαίνεται τι σημαίνει να τον τρως πολύ καλά
Laplace έγραψε: Νομίζω ότι πολλοί ήταν υπερ των κινητοποιήσεων , αλλα με τη στάση των αγωνιστών μας έχουμε ξενερώσει όλοι.
Στο μόνο που ίσως να έχεις δίκιο...
Laplace έγραψε: Θέλουμε να βελτιώσουμε και το Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Δν κοιτάμε που το πτυχίο μας δν έχει καμια αναγνωριση.Αλλα, οι αγωνες καλα κρατουν.
Εσύ ειδικά θα γκρίνιαζες και αν γίνονταν πορείες ή καταλήψεις για διαμαρτυρία της απαξίωσης του πτυχίου των ΕΜΦΕ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΔΑΠΑΡΑ...
Laplace έγραψε: Ενίσταμαι όμως.Στις διακοπές δν έγιναν πορείες.Γιατί συνάδελφοι??? Δν λετε ότι το φοιτητικό κίνημα δν κουράζεται ποτέ ?:wink:
Oι πορειες γίνονται οταν υπάρχει κόσμος την Αθήνα που θα τις δει και να θα ενημερωθεί για τα αιτήματα των διαμαρτυρόμενων.

Και συ δηλαδή πιστεύεις πως υπάρχει ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

edited by HeartDoc: Προσωπικές επιθέσεις, post editαρισμένo. (Sakis the plumber)
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

οπα...τωρα εγινε ο λαπλασ υπερ των κινητοποιησεων!!! ωραια ! την τριτη ελα να ψηφσεις καταληψη!! λολ!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Υπομονή παιδιά μέχρι την Τρίτη. Πολύ βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Προς το παρόν καλή αρχή αύριο.
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Καλή αρχή για αύριο όντως. Ελπίζω τουλαχιστον να σταματήσουν οι καταλήψεις κ να γινει μια γενική συνέλευση κάποια στιγμή για να ενημερωθούμε για το Σ.Α.Π.Ε. και για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Καλο κουραγιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”