Περί διαδικτυακών δικαστηρίων

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Άβαταρ μέλους
Casus_Belli
Real Name: Paul
Facebook ID: 0

Re: Περί διαδικτυακών δικαστηρίων

Δημοσίευση από Casus_Belli »

Chris έγραψε:Απλά δεν υπάρχει λόγος να μπω σε διάλογο με τον κάθε αλλόφρωνα νεοναζί χαφιέ ο οποίος κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα χωρίς επιχειρήματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα όποια ένστικτά του. Είναι σαν να προσπαθείς να συννενοηθείς με μεθυσμένο.
msl έγραψε:Τέλος να πω για μια ακόμα φορά ότι είναι ντροπή να χρειάζεστε παρέμβαση από διαχειριστή ακόμα και στα πιο απλά θέματα για να μείνετε εντός θέματος και σε κόσμιο επίπεδο.
Μήπως οι παρεμβάσεις ορισμένων διαχειριστών/συντονιστών ρίχνουν λάδι στη φωτιά;
snodrion έγραψε:Το να κόψεις ένα διαδικτυακό δικαστήριο που οι φασίστες και οι συκοφαντίες δίνουν και παίρνουν το θεωρώ σωστό.
Γνωστό το παραμύθι, αλλά όσο κόβεις τόσο θα προστίθενται ερωτηματικά.
msl έγραψε:Επίσης να αναφέρω απλά πως κανένας δεν σας υποχρεώνει να ασχολείστε με το Site αν δεν το θέλετε.
Το κάθε μέλος γνωρίζει σε ποιό βαθμό θέλει να ασχολείται με το φόρουμ της σχολής του. Άλλωστε η διαχείρηση του δεν είναι τιμωρία ή καταναγκαστικό έργο. Όποιος θέλει είναι διαχειριστής, όποιος δεν θέλει δεν είναι...
msl έγραψε:Για μια ακόμα φορά εκμεταλλεύεστε την απίστευτη ελαστικότητα που έχουμε σε διαχειριστικά θέματα, κάνετε σαν κακομαθημένα παιδιά όταν δε γίνεται το δικό σας και συμπεριφέρεστε με μαγκιά μόνο πίσω από μια οθόνη.
Η ελαστικότητα είναι κάτι το σχετικό. Για κάποιους μπορεί να είναι ασφυκτική ενώ για άλλους εξαιρετικά χαλαρή. Για το λόγο αυτό η διαδικτυακή κοινότητα αναπροσαρμόζεται στις εκαστοτε συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
ran-tan-plan
Real Name: fr

Δημοσίευση από ran-tan-plan »

LocknLoad έγραψε:
papagalakos έγραψε:Κάποιοι έχουνε χαρεί με την "εξουσία" τους στο φλόρουμ. Και νιώθουν ότι η ζωή τους αποκτάει νόημα. Εμένα μου θυμίζουν παιδάκια του δημοτικού σε φάση αδελφότητας.

Modereiting στο semfe.gr και τα αυτά της ιστορίας κουνιούνται.

Υ.Γ. Δεδομένου και του μέσου επιπέδου των χρηστών του και του βιασμού της κοινής λογικής (ανεξάρτητα από συμφωνίες/διαφωνίες) καταλήγω ότι δεν αξίζει κανείς να γράφει.
Πικροχολες κατηγοριες και "δεν αξιζει να γραφει κανεις αλλα γραφω"

Εικόνα

/thread
+1..υποκρισια και δηθενιλικι..
nicolas
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

@Casus_Belli, μήπως οι δημοσιεύσεις των χρηστών ρίχνουν λάδι στη φωτία και οι συντονιστές πρέπει να αγιάσουν (ή να μην υπάρχουν) για να μην τους πουν υπερβολικούς/ειρωνικούς/εχθρικούς/επιθετικούς και λοιπά; Μένω σε όσα είπα.

Μη σκέφτεστε μόνο τι θέλετε εσείς από το semfe.gr, αλλά να σκέφτεστε τι θέλει και το semfe.gr από εσάς για να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Off Topic
Αν και συμφωνώ με αυτά που έχεις πει …[quote="msl"]
Μη σκέφτεστε μόνο τι θέλετε εσείς από το semfe.gr, αλλά να σκέφτεστε τι θέλει και το semfe.gr από εσάς [/quote] :shock: ω συνειρμοί ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Casus_Belli έγραψε:Το κάθε μέλος γνωρίζει σε ποιό βαθμό θέλει να ασχολείται με το φόρουμ της σχολής του. Άλλωστε η διαχείρηση του δεν είναι τιμωρία ή καταναγκαστικό έργο. Όποιος θέλει είναι διαχειριστής, όποιος δεν θέλει δεν είναι...
Και μιας που το εφερε η κουβεντα...
http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=95
Ειμαστε 13 ευρο πισω και χρειαζομαστε αλλα 17 για τον επομενο μηνα
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

msl έγραψε:Μη σκέφτεστε μόνο τι θέλετε εσείς από το semfe.gr, αλλά να σκέφτεστε τι θέλει και το semfe.gr από εσάς για να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του ..
Οπα και JFK! :P :e_wink:
Εικόνα
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

ran-tan-plan έγραψε:
LocknLoad έγραψε:
papagalakos έγραψε:Κάποιοι έχουνε χαρεί με την "εξουσία" τους στο φλόρουμ. Και νιώθουν ότι η ζωή τους αποκτάει νόημα. Εμένα μου θυμίζουν παιδάκια του δημοτικού σε φάση αδελφότητας.

Modereiting στο semfe.gr και τα αυτά της ιστορίας κουνιούνται.

Υ.Γ. Δεδομένου και του μέσου επιπέδου των χρηστών του και του βιασμού της κοινής λογικής (ανεξάρτητα από συμφωνίες/διαφωνίες) καταλήγω ότι δεν αξίζει κανείς να γράφει.
Πικροχολες κατηγοριες και "δεν αξιζει να γραφει κανεις αλλα γραφω"

Εικόνα

/thread
+1..υποκρισια και δηθενιλικι..
aka για τους αργούς μάλλον δεν θα ξαναγράψω. Μετά τη φάση "τον τελευταίο καιρό απλώς διαβάζω και τραβάω τα πούπουλα του κεφαλιού μου" πάει το "δεν μπαίνω να διαβάσω καν".
Δηλαδή το χάσμα στη λογική συνέχεια των περισσότερων που γράφονται εδώ μέσα είναι τέτοια που δεν έχει νόημα να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

papagalakos έγραψε:aka για τους αργούς μάλλον δεν θα ξαναγράψω.
Και
papagalakos έγραψε:Μετά τη φάση "τον τελευταίο καιρό απλώς διαβάζω και τραβάω τα πούπουλα του κεφαλιού μου" πάει το "δεν μπαίνω να διαβάσω καν".
ομως
papagalakos έγραψε:Δηλαδή το χάσμα στη λογική συνέχεια των περισσότερων που γράφονται εδώ μέσα είναι τέτοια που δεν έχει νόημα να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.
ξαναεγραψες

(και διαβασες)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

Ο kanenas έγραψε:Μπορεί να παραβλέπονται πράματα, να ξεφεύγουν posts, κλπ. Αλλά τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα ή κακόβουλα.
Δεν θέλω να προβοκάρω τα λεγόμενά σου, αλλά νομίζω είναι κοινή αντίληψη ότι όταν κάτι επαναλαμβάνεται συχνά και με τον ίδιο τρόπο, τότε απομακρύνεται από την σφαίρα της τυχαιότητας και αποκτά ντετερμινιστική δομή.
Ο kanenas έγραψε:
fakiris έγραψε:4. Δείχνει αυταρχικότητα, αφού ένας μέσα σε λίγα λεπτά αποφασίζει για ένα ολόκληρο site το οποίο υποτίθεται λειτουργεί σαν οργανική κοινότητα.
Έχεις δύο φάουλ. Το ένα είναι ότι η απόφαση δεν παίρνεται σε λίγα λεπτά. Πέρασαν 5 σελίδες πρώτα μέχρι να πάρει ο Chris αυτή την απόφαση. Το topic κλειδώθηκε Πέμπτη αργά το βράδυ, ενώ η συζήτηση είχε ξεκινήσει από την Τρίτη και οι έντονες επιθέσεις από την Τετάρτη. Το δεύτερο φαουλ είναι ότι αυτός ο ένας δεν αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια, αλλά βάσει των κανόνων λειτουργίας του forum. Η ελευθερία ενός mod/admin έχει να κάνει στο κατά πόσο ελαστικός θα είναι και σε τίποτα άλλο.
Let it be. Θεωρείς λοιπόν φυσικό από την μία μέρα στην άλλη να εμφανίζεται ένας διαχειριστής από το πουθενά και να λέει «με δική μου πρωτοβουλία, κλειδώνω την συζήτηση». Και επ'αυτού, γιατί δε παίρνεις θέση στην πρότασή να απομονωθεί το μέλος που χαλάει το επίπεδο (έστω ότι συμφωνούμε οι επισκέπτες) και η κουβέντα να συνεχίσει κανονικά? Όσο για τους κανόνες θεωρώ ότι δεν υπάρχει fair play από πλευράς semfe.gr
Ο kanenas έγραψε:Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, δεν βγάζουμε λεφτά, ούτε τα τρώμε από κανέναν, δεν παίρνουμε μίζες, δεν σεβόμαστε τον έναν περισσότερο ή λιγότερο από τον άλλο, δεν προστατεύουμε κανέναν εκμεταλλευτή, δεν κάνουμε διακρίσεις, δεν βάζουμε κανέναν να εργάζεται με αντάλλαγμα λεφτά (αντιθέτως, ό,τι δουλειά είναι να γίνει, γίνεται εθελοντικά από τους mods και admins) και πολλά ακόμα "δεν".
Αυτό θα ήταν καλύτερο να το αφήσεις να το κρίνουν οι ίδιοι οι φοιτητές.
msl έγραψε:Μη σκέφτεστε μόνο τι θέλετε εσείς από το semfe.gr, αλλά να σκέφτεστε τι θέλει και το semfe.gr από εσάς για να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία του ..
Τι θέλει να πει ο ποιητής? Δηλαδή να δώσουμε το αλάθητο στους διαχειριστές να πράττουν "ελέω θεού ", χωρίς να ζυγίζουν το κοινό αίσθημα? Ή αντίστροφα εννοείς το κοινό αίσθημα οφείλει να προσαρμόζεται στις ορέξεις του εκάστοτε διαχειριστή?
Off Topic
Άσχετο: το "msl" βγαίνει απο το μυσιρλού?

Τέλος, δίνω + στην άποψη που διάβασα κάπου στο forum ότι στην ΣΕΜΦΕ δεν ήρθαμε για να λύσουμε τα μεσοανατολικά ζητήματα και το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την αριστερά), αλλά να σπουδάσουμε αξιοπρεπώς. Κάτι το οποίο η πραγματικότητα στη σχολή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να γίνει...
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το πρόβλημα εδώ δεν είναι οι συντονιστές . Να επαναλάβω ότι οι συντονιστές δεν ενεργούν υποκειμενικά. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι που δέχονται κάποιου είδους επίπληξη στο φόρουμ, αντί να την δεχθούν, εναντιώνονται απέναντι σε κάθε μας κίνηση, θεωρώντας ότι είναι λάθος η κίνηση που κάνουμε.

Τι θα προτιμούσες, ένα φόρουμ χωρίς κανόνες, όπου κάλλιστα θα μπορούσε μία συζήτηση να μετατραπεί σε ένα συνονθύλευμα από υβριστικές φράσεις και αυτή η συζήτηση δεν θα σου προσέφερε τίποτα, ή ένα οργανωμένο φόρουμ όπου θα μπορείς πολιτισμένα να συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα; Οι παρεμβάσεις που κάνουμε ως συντονιστές σκοπεύουν μόνο στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και όχι στην αλλοίωση τους μέσω λογοκρισίας.
fakiris έγραψε:Αυτό θα ήταν καλύτερο να το αφήσεις να το κρίνουν οι ίδιοι οι φοιτητές.
Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, θεωρώ ότι έχει γίνει αρκετά σοβαρή δουλειά εδώ μέσα από κάθε μέλος που είναι είτε συντονιστής είτε διαχειριστής. Και από όσο γνωρίζω οι περισσότεροι έχουν εκτιμήσει την όποια δουλειά έχει γίνει.

Τέλος, θεωρώ ότι όλοι μας θα πρέπει να προσέχουμε όχι το τι γράφουμε αλλά το πως το γράφουμε. Όπως και όταν συζητάμε κανονικά με άλλους οι βρισιές δεν οδηγούν πουθενά, έτσι και όταν συζητάμε στο φόρουμ, ισχύει το ίδιο ακριβώς. Θεωρώ ότι σε αυτό το φόρουμ θα μπορούσαν να γίνουν συζητήσεις με πολύ καλό περιεχόμενο σε μία πολύ ευρεία γκάμα θεμάτων.
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

fakiris έγραψε:Let it be. Θεωρείς λοιπόν φυσικό από την μία μέρα στην άλλη να εμφανίζεται ένας διαχειριστής από το πουθενά και να λέει «με δική μου πρωτοβουλία, κλειδώνω την συζήτηση». Και επ'αυτού, γιατί δε παίρνεις θέση στην πρότασή να απομονωθεί το μέλος που χαλάει το επίπεδο (έστω ότι συμφωνούμε οι επισκέπτες) και η κουβέντα να συνεχίσει κανονικά? Όσο για τους κανόνες θεωρώ ότι δεν υπάρχει fair play από πλευράς semfe.gr
Τι εννοείς με το "από το πουθενά"; Οι συντονιστές παρακολουθούν τις συζητήσεις, παρέχοντας ελευθερία στο διάλογο, εντός ορίων. Αυτά τα όρια φαίνεται να μην καταλαβαίνουν πολλοί και φτάνουμε κάθε φορά να εξηγούμε τα αυτονόητα περί ήθους και σεβασμού. Επίσης, το ban ενός μέλους το θεωρούμε πάντα τελευταία (έσχατη) επιλογή στις αποφάσεις μας. Τέλος, έχω πει πολλές φορές ότι αν θεωρείτε πως κάπου δεν εφαρμόζουμε κάποιο κανόνα, μπορείτε να "επέμβετε" κάνοντας χρήση του κουμπιού "report".
fakiris έγραψε:Αυτό θα ήταν καλύτερο να το αφήσεις να το κρίνουν οι ίδιοι οι φοιτητές.
Για εμάς που έχουμε κάνει πόση δουλειά .. και για όσους την έχουν "εισπράξει"/"αναγνωρίσει", επέτρεψέ μου να πω πως αυτή η φράση μου ακούγεται ως μέγα αχαριστία.
fakiris έγραψε:Τι θέλει να πει ο ποιητής? Δηλαδή να δώσουμε το αλάθητο στους διαχειριστές να πράττουν "ελέω θεού ", χωρίς να ζυγίζουν το κοινό αίσθημα? Ή αντίστροφα εννοείς το κοινό αίσθημα οφείλει να προσαρμόζεται στις ορέξεις του εκάστοτε διαχειριστή?
Δε θα σου απαντήσω με το επίπεδο λόγου που μου απαντάς εσύ, καθώς εισέπραξα μια δόση ειρωνείας στα λεγόμενά σου. Οπότε θα αρκεστώ στο να εξηγήσω απλά πως αυτό που εννοούσα είναι ότι το Site έχει λειτουργικές ανάγκες. Οι συντονιστές υπάρχουν για να εξασφαλιζουν την εύρυθμη λειτουργία του Forum. Τελευταία, παρατηρώ σε όλο και περισσότερες δημοσιεύσεις, παρεμβάσεις από συντονιστές για πράγματα όπως μετακίνηση δημοσιεύσεων, απόκρυψη βρισιών, ένωση διαδοχικών δημοσιεύσεων κλπ. Πράγματα που δε θα γινόντουσαν αν οι χρήστες πρόσεχαν λίγο περισσότερο τις δημοσιεύσεις τους. Αλλά οι χρήστες αρκούνται μόνο στο να γκρινιάζουν για τα πάντα, να αγνοούν (και μάλιστα επιδεικτικά κάποιες φορές) τους κανόνες, και να έχουν συμπεριφορά που μόνο διάλογο δε προάγει. Αν, λοιπόν, οι χρήστες από μόνοι τους πρόσεχαν λίγο παραπάνω, ίσως να μη χρειαζόταν καν επέμβαση συντονιστών/διαχειριστών. Και κακά τα ψέμματα, αυτό που είπε ο LocknLoad είναι αλήθεια. Είναι και αυτό ένα κομμάτι από τις υποχρεώσεις, που δεν έχει να κάνει με την καλή διάθεση και τον χρόνο μας, αλλά με δωρεές μελών (κάτι που δεν είναι στο χέρι μας). Ελπίζω να κατάλαβες ότι αυτό που είχες εκλάβει εξ αρχής ήταν εσφαλμένο και να μπορέσεις να κατανοήσεις την δική μου οπτική γωνία.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

fakiris έγραψε:
Ο kanenas έγραψε:
fakiris έγραψε:4. Δείχνει αυταρχικότητα, αφού ένας μέσα σε λίγα λεπτά αποφασίζει για ένα ολόκληρο site το οποίο υποτίθεται λειτουργεί σαν οργανική κοινότητα.
Έχεις δύο φάουλ. Το ένα είναι ότι η απόφαση δεν παίρνεται σε λίγα λεπτά. Πέρασαν 5 σελίδες πρώτα μέχρι να πάρει ο Chris αυτή την απόφαση. Το topic κλειδώθηκε Πέμπτη αργά το βράδυ, ενώ η συζήτηση είχε ξεκινήσει από την Τρίτη και οι έντονες επιθέσεις από την Τετάρτη. Το δεύτερο φαουλ είναι ότι αυτός ο ένας δεν αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια, αλλά βάσει των κανόνων λειτουργίας του forum. Η ελευθερία ενός mod/admin έχει να κάνει στο κατά πόσο ελαστικός θα είναι και σε τίποτα άλλο.
Let it be. Θεωρείς λοιπόν φυσικό από την μία μέρα στην άλλη να εμφανίζεται ένας διαχειριστής από το πουθενά και να λέει «με δική μου πρωτοβουλία, κλειδώνω την συζήτηση». Και επ'αυτού, γιατί δε παίρνεις θέση στην πρότασή να απομονωθεί το μέλος που χαλάει το επίπεδο (έστω ότι συμφωνούμε οι επισκέπτες) και η κουβέντα να συνεχίσει κανονικά? Όσο για τους κανόνες θεωρώ ότι δεν υπάρχει fair play από πλευράς semfe.gr
Προφανώς και θα κλειδωθεί η συζήτηση από τη στιγμή που τη χρησιμοποιεί ένας χρήστης για τη συκοφάντηση άλλων μελών του φόρουμ. Πόσες φορές πρέπει να πω ότι το έκανα για να προστατεύσω αυτούς τους χρήστες; Και δεν ήρθα από το πουθενά, γκαβός δεν είμαι, διάβαζα το topic και τράβαγα τα μαλλιά μου από την αρχή του μέχρι το τέλος του.

Ρε τι ζούμε...
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

fakiris έγραψε: Let it be. Θεωρείς λοιπόν φυσικό από την μία μέρα στην άλλη να εμφανίζεται ένας διαχειριστής από το πουθενά και να λέει «με δική μου πρωτοβουλία, κλειδώνω την συζήτηση». Και επ'αυτού, γιατί δε παίρνεις θέση στην πρότασή να απομονωθεί το μέλος που χαλάει το επίπεδο (έστω ότι συμφωνούμε οι επισκέπτες) και η κουβέντα να συνεχίσει κανονικά? Όσο για τους κανόνες θεωρώ ότι δεν υπάρχει fair play από πλευράς semfe.gr
antony07 έγραψε:Δεν είναι τρελός ούτε φασίστας ο κρις. Το τόπικ πήγαινε γκαζωμένο για κλείδωμα. Αν δεν το είχε κάνει αυτός, 5 ποστς ακόμα και θα το είχε κάνει ο υποφαινόμενος, ή κάποιος αντμίν. Είναι αντικειμενικά τα κριτήρια με τα οποία κλειδώνονται τα τόπικς. Όταν πχ η αναλογία προσωπικών επιθέσεων προς τις ορθώς διατυπωμένες απόψεις/θέσεις συγκλίνει στο άπειρο....
fakiris έγραψε: Τι θέλει να πει ο ποιητής? Δηλαδή να δώσουμε το αλάθητο στους διαχειριστές να πράττουν "ελέω θεού ", χωρίς να ζυγίζουν το κοινό αίσθημα? Ή αντίστροφα εννοείς το κοινό αίσθημα οφείλει να προσαρμόζεται στις ορέξεις του εκάστοτε διαχειριστή?
You know κανόνες? rules? règles? κάτι τέλος πάντων....
fakiris έγραψε:
Off Topic
Άσχετο: το "msl" βγαίνει απο το μυσιρλού?
:mrgreen: :mrgreen: Here comes the stroke, msl....
fakiris έγραψε: Τέλος, δίνω + στην άποψη που διάβασα κάπου στο forum ότι στην ΣΕΜΦΕ δεν ήρθαμε για να λύσουμε τα μεσοανατολικά ζητήματα και το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την αριστερά), αλλά να σπουδάσουμε αξιοπρεπώς. Κάτι το οποίο η πραγματικότητα στη σχολή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να γίνει...
Μην μπαίνεις στα Πολιτικά τότε, ούτε και στις συνελεύσεις. Υπάρχουν και άλλα fora στο σέμφε.γρ, όπως και μαθήματα στην Σχολή.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το θέμα υπάρχει ακόμα...
Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι δεν έχουν μυαλό για να χωρέσει εκεί μέσα ότι έχουν συμφωνήσει κατά την εγγραφή τους σε κάποιους κανόνες αλλά δε γίνεται να κάνετε αυτή τη συζήτηση κάθε τρεις και λίγο...
Αντιγράφω από τους κανόνες:
Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.
Σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας απευθυνθεί σε εμένα και θα τον διαγράψω άμεσα.
Επίσης καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα από το topic με τους κανόνες για να δείτε σε τι συμφωνήσατε όταν γραφτήκατε.

Το παρόν κλειδώνεται μιας και δε νομίζω ότι έχει κανένας τη διάθεση να συνεχίσει να εξηγεί τα αυτονόητα.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

περι διαδικτυακών δικαστηρίων (ερώτηση που δεν έγινε)

Δημοσίευση από fakiris »

Ανοίγω το topic, γιατί θεωρώ το τελευταίο post που σήμανε το κλείδωμα κάτι παραπάνω απο εμπρηστικό και άστοχο. Όχι τπτ άλλο, but i didn't have time to raise my question!
Wizard έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το θέμα υπάρχει ακόμα...
Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι δεν έχουν μυαλό για να χωρέσει εκεί μέσα ότι έχουν συμφωνήσει κατά την εγγραφή τους σε κάποιους κανόνες αλλά δε γίνεται να κάνετε αυτή τη συζήτηση κάθε τρεις και λίγο...
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εσύ είσαι? btw δεν καταλαβαίνω, γιατί κάθε φορά να εμφανίζεται και ένας νέος διαχειριστής για να δώσει μια πιο πειστική απάντηση από τους προηγούμενου? Θυμίζει ακολουθία fibonacci. :P

Δεν χρειάζετε αρνητική προδιάθεση, ώστε διαβάζοντας κάποιος το παραπάνω post ο ίδιος να θειχτεί. Το να χαρακτηρίζεις με αυτό το ύφος κάποιον φοιτητή της σχολής βλάκα, επειδή προσπαθεί να συζητήσει και να εκφράσει τις απόψεις του ελεύθερα, νομίζω δεν ταιριάζει σε ένα φοιτητικό site, το οποίο στηρίζουμε όλοι με την συμμετοχή μας σε αυτό. Επιπλεον ο κανόνας που αναφέρεις (τον οποίο αν και κουτός προσωπικά διάβασα πριν κάνω εγγραφή) μπορεί να χορέσει και αδικίες για τον απλούστατο λόγο ότι οι διαχειριστές είναι άνθρωποι και ενδέχεται να κάνουν και λάθη.

Wizard έγραψε:Σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας απευθυνθεί σε εμένα και θα τον διαγράψω άμεσα.
Αυτό που λες «να έρθει και θα τον διαγράψω» θυμίζει καταστάσεις δημοτικού... Ήμαρτον, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε!

Wizard έγραψε:Το παρόν κλειδώνεται μιας και δε νομίζω ότι έχει κανένας τη διάθεση να συνεχίσει να εξηγεί τα αυτονόητα.
Τα «αυτονόητα» δεν είναι κατανάγκη και αυταπόδεικτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Τρί Μαρ 29, 2011 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ένωση topic με το αντίστοιχο locked ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Forum & Portal”