Σαν καλη ευκαιρια μου ακουγεται εμενα. Καποιος ειχε την ευκαιρια και εκανε ο,τι επρεπε. Αυτο αλλωστε δε προσταζει ο καπιταλισμος και ο νεοφιλελευθερισμος; Dog eat dog κτλ
LocknLoad έγραψε:Σαν καλη ευκαιρια μου ακουγεται εμενα. Καποιος ειχε την ευκαιρια και εκανε ο,τι επρεπε. Αυτο αλλωστε δε προσταζει ο καπιταλισμος και ο νεοφιλελευθερισμος; Dog eat dog κτλ
Σωστά, άμα είσαι λαμόγιο αυτό λέει. Όσοι είναι τέτοιοι, το ίδιο θα είναι σε οποιεσδήποτε συνθήκες, καπιταλισμό ή κομμουνισμό. Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
sempreviva έγραψε:Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Αν επαιζαν αρχες, δηλαδη ποσοι θα πρεπε να ηταν δημοσιοι υπαλληλοι και ποσοι στον ιδιωτικο τομεα; Ευκαιρια τωρα που καταργειται το δημοσιο λοιπον, να ξεκινησει μια νεα εποχη με αρχες, ενα υγιες καπιταλιστικο κρατος!
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
sempreviva έγραψε:Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Αν επαιζαν αρχες, δηλαδη ποσοι θα πρεπε να ηταν δημοσιοι υπαλληλοι και ποσοι στον ιδιωτικο τομεα; Ευκαιρια τωρα που καταργειται το δημοσιο λοιπον, να ξεκινησει μια νεα εποχη με αρχες, ενα υγιες καπιταλιστικο κρατος!
Δεν είπα αυτό. Νομίζω ότι είναι παραπάνω από προφανές τι εννοώ με το "δημόσιος υπάλληλος" και δεν θα το εξηγήσω. Μην πιάνεσαι πάντως από μία φράση και όχι την ουσία, λες και δεν καταλαβαίνεις.
(Για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο σκέψης, ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε αυτούς που τα βάλανε με τους περιπτεράδες - μετάφραση στην καπιταλιστική: "ιδιοκτήτες μικρομεσαίας επιχείρησης"!! Έπρεπε να έχουν μπει στο δημόσιο οι άχρηστοι, που ήθελαν και δική τους δουλειά!)
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
LocknLoad έγραψε:Μου φαινεται οτι μαλλον παρεξηγηθηκα. Δεν εννοουσα τιποτα κακο για τους περιπτεραδες
Έχεις δίκιο, δεν είπα ότι εσύ εννοούσες κάτι τέτοιο. Απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι ενώ πολλοί αγανακτούν και πίστευα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης μας, βλέπω ακόμα περισσότερους να κοιτάνε την παρτάρα τους π.χ. μ@#@%&$ οδηγοί, λαμόγια επιχειρηματίες, τεμπέληδες υπάλληλοι, κάφροι φίλαθλοι κλπ. Πρέπει να αλλάξουμε και τους εαυτούς μας κάποια στιγμή. Τότε θα αλλάξει πραγματικά το σύστημα, ή τουλάχιστον θα γίνει η αρχή.
Όσους υποστηρίζουν τους κουκουλοφόρους και πως όλοι πρέπει να είμαστε έτσι συγχαρητήρια που έχουν ανάμεσά τους και δε διώχνουν και αυτούς:
Εγώ ήμουν χωρίς μάσκα αλλά με μπόλικο μαλόξ και χωρίς κουκούλες κλπ. Έκλαψα, κόντεψα να ξεράσω, έτρεξα, επέστρεψα αλλά ίδιος με αυτούς δε θα γίνω ποτέ ούτε στο ελάχιστο!!! Είμαι περήφανος που είμαι εκεί και το δείχνω με το πρόσωπό μου! Με κουκούλες κρύβονται μόνο όσοι ζουν με κατάλοιπα του παρελθόντος και όσοι είναι ρουφιάνοι, δωσίλογοι και εκτελεστές.
Νομίζω μερικοί έχουνε μπλέξει τη βούρτσα με τη Βούρτση (Μάρθα). Καλό και αξιέπαινο είναι να ξέρεις ελληνική ιστορία (δωσίλογοι, Ράλλης, Μητσοτάκης), αλλά και η παγκόσμια να υπάρχει δε βλάπτει (Ζαπατίστας, Τουπαμάρος, Σαντινίστας κ.ο.κ).
Και εντελώς φιλικά, όποιος μιλάει στον καιρό του μνημονίου για το ποιοι φοράνε τις κουκούλες μπλαμπλαμπλα, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο την παλεύει...
o_apolytos έγραψε:Νομίζω μερικοί έχουνε μπλέξει τη βούρτσα με τη Βούρτση (Μάρθα). Καλό και αξιέπαινο είναι να ξέρεις ελληνική ιστορία (δωσίλογοι, Ράλλης, Μητσοτάκης), αλλά και η παγκόσμια να υπάρχει δε βλάπτει (Ζαπατίστας, Τουπαμάρος, Σαντινίστας κ.ο.κ).
Και εντελώς φιλικά, όποιος μιλάει στον καιρό του μνημονίου για το ποιοι φοράνε τις κουκούλες μπλαμπλαμπλα, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο την παλεύει...
Στο βίντεο η συγκεκριμένες προφανώς δεν είναι παρακρατικές, ούτε κουκούλες βλέπω, ούτε μάσκες, απλά χειρουργική! Στη φώτο ας μου απαντήσει μόνο κάποιος αν οι συγκεκριμένοι πήγαιναν σε πορείες εκατοντάδων χιλιάδων και καπηλεύονταν τον αγώνα τους και κρύβονταν στο πλήθος ή αν είχαν το θάρρος να συγκρουστούν στα ίσια με τις δυνάμεις καταστολής.
Αν ο "επαναστάτης" κουκουλοφόρος είναι μάγκας γιατί δε πάει στη Ριγήλης που έχει λιγότερους μπάτσους να σπάσει το φραγμό και να μπει από πίσω στη Βουλή ή και να επιτεθεί στο Καλλιμάρμαρο και να μη μπουν ποτέ οι βουλευτές μέσα; Γιατί πάει μόνο εκεί που έχει πολύ κόσμο και μπορεί να κρυφτεί ανάμεσα σε ηλικιωμένους; Γιατί 20 μέρες που δεν τους είχαμε δεν είδα να γίνεται τίποτα. Όταν εμφανίστηκαν μια χαρά συνεργάστηκαν με τους μπάτσους και σπάσανε τη συγκέντρωση. Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε!