Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος
Facebook ID: 0

Re: Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Δημοσίευση από Chris »

Full Metal Alchemist έγραψε:Ανοιξαν και 2 περιπτερα κ τα αδειασαν. Αντιδραση ειναι αυτο ή πλιατσικο?
Πλιάτσικο.
Εικόνα
Fekal1ty
Real Name: Fekal1ty

Δημοσίευση από Fekal1ty »

Full Metal Alchemist έγραψε:Ανοιξαν και 2 περιπτερα κ τα αδειασαν. Αντιδραση ειναι αυτο ή πλιατσικο?
Ἀπαλλοτρίωση τοῦ Κεφαλαίου.
"Ὅταν μεγάλοι λαοί, σὰν τοὺς Κινέζους, τοὺς Ἰάπωνες ἢ τοὺς Ἄραβες,
κρατᾶνε ὅλα τὰ ἱερογλυφικά τους ἐπὶ αἰῶνες,
γιατί πρέπει ἄραγε ὁ μέσος Ἕλληνας
νὰ βαριέται ποὺ ζεῖ καὶ νὰ μὴν κοπιάζει νὰ βάζει τὴν περισπωμένη;"
~Γιάννης Τσαρούχης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Σαν καλη ευκαιρια μου ακουγεται εμενα. Καποιος ειχε την ευκαιρια και εκανε ο,τι επρεπε. Αυτο αλλωστε δε προσταζει ο καπιταλισμος και ο νεοφιλελευθερισμος; Dog eat dog κτλ
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sempreviva
Real Name: Spongebob

Δημοσίευση από sempreviva »

LocknLoad έγραψε:Σαν καλη ευκαιρια μου ακουγεται εμενα. Καποιος ειχε την ευκαιρια και εκανε ο,τι επρεπε. Αυτο αλλωστε δε προσταζει ο καπιταλισμος και ο νεοφιλελευθερισμος; Dog eat dog κτλ
Σωστά, άμα είσαι λαμόγιο αυτό λέει. Όσοι είναι τέτοιοι, το ίδιο θα είναι σε οποιεσδήποτε συνθήκες, καπιταλισμό ή κομμουνισμό. Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

sempreviva έγραψε:Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Αν επαιζαν αρχες, δηλαδη ποσοι θα πρεπε να ηταν δημοσιοι υπαλληλοι και ποσοι στον ιδιωτικο τομεα; Ευκαιρια τωρα που καταργειται το δημοσιο λοιπον, να ξεκινησει μια νεα εποχη με αρχες, ενα υγιες καπιταλιστικο κρατος!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

Ορισμένα κομμάτια του δημοσίου καταργούνται ή συρρικνώνονται ,τα υπόλοιπα πωλούνται στο εξωτερικό...
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
Άβαταρ μέλους
sempreviva

noir έγραψε:
sempreviva έγραψε:Χωρίς αρχές καταντήσαμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, με την προσκόλληση στα τυπικά και τη δικαιολογία έτοιμη.
Αν επαιζαν αρχες, δηλαδη ποσοι θα πρεπε να ηταν δημοσιοι υπαλληλοι και ποσοι στον ιδιωτικο τομεα; Ευκαιρια τωρα που καταργειται το δημοσιο λοιπον, να ξεκινησει μια νεα εποχη με αρχες, ενα υγιες καπιταλιστικο κρατος!
Δεν είπα αυτό. Νομίζω ότι είναι παραπάνω από προφανές τι εννοώ με το "δημόσιος υπάλληλος" και δεν θα το εξηγήσω. Μην πιάνεσαι πάντως από μία φράση και όχι την ουσία, λες και δεν καταλαβαίνεις.
(Για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο σκέψης, ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε αυτούς που τα βάλανε με τους περιπτεράδες - μετάφραση στην καπιταλιστική: "ιδιοκτήτες μικρομεσαίας επιχείρησης"!! Έπρεπε να έχουν μπει στο δημόσιο οι άχρηστοι, που ήθελαν και δική τους δουλειά!)
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Μου φαινεται οτι μαλλον παρεξηγηθηκα. Δεν εννοουσα τιποτα κακο για τους περιπτεραδες
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sempreviva

LocknLoad έγραψε:Μου φαινεται οτι μαλλον παρεξηγηθηκα. Δεν εννοουσα τιποτα κακο για τους περιπτεραδες
Έχεις δίκιο, δεν είπα ότι εσύ εννοούσες κάτι τέτοιο. :) Απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι ενώ πολλοί αγανακτούν και πίστευα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης μας, βλέπω ακόμα περισσότερους να κοιτάνε την παρτάρα τους π.χ. μ@#@%&$ οδηγοί, λαμόγια επιχειρηματίες, τεμπέληδες υπάλληλοι, κάφροι φίλαθλοι κλπ. Πρέπει να αλλάξουμε και τους εαυτούς μας κάποια στιγμή. Τότε θα αλλάξει πραγματικά το σύστημα, ή τουλάχιστον θα γίνει η αρχή.
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

sempreviva έγραψε:Πρέπει να αλλάξουμε και τους εαυτούς μας κάποια στιγμή. Τότε θα αλλάξει πραγματικά το σύστημα, ή τουλάχιστον θα γίνει η αρχή.
+1. Είναι πιο εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους, ξορκίζοντας τις δικές μας ευθύνες. Κάθε αρχή και δύσκολη... :?

Πάντως κουκουλοφόροι και μπάτσοι καταφέρανε ακόμα μια φορά να καταργήσουν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι απο τους έλληνες πολίτες....
Άβαταρ μέλους
Oubaxail
Real Name: Oumpaxail

Δημοσίευση από Oubaxail »

Ξεκολίστε το μυαλό σας απο το παρακράτος , υπάρχει όπως υπάρχουν και τόσοι μα***ες...
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1312899

Είμαστε Όλοι Κουκουλοφόροι.
Συνημμένα
pappous.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Πέμ Ιουν 30, 2011 11:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: *μπιπ*
letryf

Δημοσίευση από letryf »

Όσους υποστηρίζουν τους κουκουλοφόρους και πως όλοι πρέπει να είμαστε έτσι συγχαρητήρια που έχουν ανάμεσά τους και δε διώχνουν και αυτούς:

Εικόνα

Εγώ ήμουν χωρίς μάσκα αλλά με μπόλικο μαλόξ και χωρίς κουκούλες κλπ. Έκλαψα, κόντεψα να ξεράσω, έτρεξα, επέστρεψα αλλά ίδιος με αυτούς δε θα γίνω ποτέ ούτε στο ελάχιστο!!! Είμαι περήφανος που είμαι εκεί και το δείχνω με το πρόσωπό μου! Με κουκούλες κρύβονται μόνο όσοι ζουν με κατάλοιπα του παρελθόντος και όσοι είναι ρουφιάνοι, δωσίλογοι και εκτελεστές.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Νομίζω μερικοί έχουνε μπλέξει τη βούρτσα με τη Βούρτση (Μάρθα). Καλό και αξιέπαινο είναι να ξέρεις ελληνική ιστορία (δωσίλογοι, Ράλλης, Μητσοτάκης), αλλά και η παγκόσμια να υπάρχει δε βλάπτει (Ζαπατίστας, Τουπαμάρος, Σαντινίστας κ.ο.κ).

Εικόνα

Και εντελώς φιλικά, όποιος μιλάει στον καιρό του μνημονίου για το ποιοι φοράνε τις κουκούλες μπλαμπλαμπλα, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο την παλεύει...

Α, κι άλλος ένας παρακρατικός, τονε βρήκα:

Εικόνα

Κι άλλη παρακρατική στο 2:00 δεξιά δεξιά

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oOvwMRVI9Rk[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος o_apolytos την Πέμ Ιουν 30, 2011 1:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sempreviva

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg[/youtube]

0:04 -> Χωρίς σχόλιο..
letryf

Δημοσίευση από letryf »

o_apolytos έγραψε:Νομίζω μερικοί έχουνε μπλέξει τη βούρτσα με τη Βούρτση (Μάρθα). Καλό και αξιέπαινο είναι να ξέρεις ελληνική ιστορία (δωσίλογοι, Ράλλης, Μητσοτάκης), αλλά και η παγκόσμια να υπάρχει δε βλάπτει (Ζαπατίστας, Τουπαμάρος, Σαντινίστας κ.ο.κ).

Εικόνα

Και εντελώς φιλικά, όποιος μιλάει στον καιρό του μνημονίου για το ποιοι φοράνε τις κουκούλες μπλαμπλαμπλα, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο την παλεύει...

Α, κι άλλος ένας παρακρατικός, τονε βρήκα:

Εικόνα

Κι άλλη παρακρατική στο 2:00 δεξιά δεξιά

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oOvwMRVI9Rk[/youtube]

Στο βίντεο η συγκεκριμένες προφανώς δεν είναι παρακρατικές, ούτε κουκούλες βλέπω, ούτε μάσκες, απλά χειρουργική! Στη φώτο ας μου απαντήσει μόνο κάποιος αν οι συγκεκριμένοι πήγαιναν σε πορείες εκατοντάδων χιλιάδων και καπηλεύονταν τον αγώνα τους και κρύβονταν στο πλήθος ή αν είχαν το θάρρος να συγκρουστούν στα ίσια με τις δυνάμεις καταστολής.

Αν ο "επαναστάτης" κουκουλοφόρος είναι μάγκας γιατί δε πάει στη Ριγήλης που έχει λιγότερους μπάτσους να σπάσει το φραγμό και να μπει από πίσω στη Βουλή ή και να επιτεθεί στο Καλλιμάρμαρο και να μη μπουν ποτέ οι βουλευτές μέσα; Γιατί πάει μόνο εκεί που έχει πολύ κόσμο και μπορεί να κρυφτεί ανάμεσα σε ηλικιωμένους; Γιατί 20 μέρες που δεν τους είχαμε δεν είδα να γίνεται τίποτα. Όταν εμφανίστηκαν μια χαρά συνεργάστηκαν με τους μπάτσους και σπάσανε τη συγκέντρωση. Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”