Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
par1s
Real Name: realname it is
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"

Re: Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Δημοσίευση από par1s »

Princess Peach έγραψε:Γεια χαρά!
Αφού μελέτησα το εμπνευσμένο πρόγραμμα, συνειδητοποίησα οτι δε γίνεται να δώσω την ίδια μέρα Μηχανική ΙΙ και Αριθμητική Ανάλυση Ι. Απλώς τιθεται το εξης θεμα: ο βαθμός των εργαστηρίων της Αριθμητικής Ι για πόσες εξεταστικές μπορεί να κρατηθεί;;; Ειναι μήπως για 2 εξεταστικες μονο;;;
Τα εργαστήρια της αριθμητικής ανάλυσης κρατάνε για 4 εξεταστικές.
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
Άβαταρ μέλους
diony
Real Name: Dionysia

Δημοσίευση από diony »

Βρε παιδιά... Η Διαφορική Γεωμετρία του Σαββάτου μεταφέρθηκε για Παρασκευή;; Το βλέπω γραμμένο και στις 2 ημερομηνίες;; Γιατί να μεταφερθεί, 1 χαρά δεν είναι και το Σάββατο;;
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

απ'ότι είπε ο wizzy νομίζω σε άλλο topic η εξέταση της διαφορικής παραμένει το σάββατο και είναι λάθος αυτό με την παρασκευή.
ελπίζω να ισχύει αυτό!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
diony
Real Name: Dionysia

Δημοσίευση από diony »

Ναι, πήρα και εγώ τηλ τη γραμματεία και μου είπαν ότι έγινε λάθος και ισχύει για το Σάββατο!!!

Υ.Γ. Δεν περίμενα να το σηκώσουν πάντως 6 πάρα... Δεν περίμενα καν να είναι εκεί τέτοια ώρα!! Να λέμε και τα καλά, μη τους "βρίζουμε" μόνο!! ;-)
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011

Δημοσίευση από O kanenas »

Να'τοι οι πρώτοι απεργοσπάστες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constant την Τετ Οκτ 19, 2011 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετακινήθηκαν από εδώ http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=78007#p78007 στο κατάλληλο topic
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Trixordos
Real Name: Agelos

Δημοσίευση από Trixordos »

O kanenas έγραψε:Να'τοι οι πρώτοι απεργοσπάστες...
Εσύ καλά τα λες αλλά ποιός σε ακούει...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
nancy

Δημοσίευση από nancy »

O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
+1000
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
orest
Real Name: orestis

Δημοσίευση από orest »

O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
Αυτο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ηθικο διδαγμα που βγαζεις εσυ;;; Και η ασοεε και το παντειο και το παπει ειναι ανοιχτο .. Μια χαρα θελει να γινει η εξεταστικη,εστω κουτσα στραβα .. οποιος θελει,μπορει .. οι υπολοιποι απλα βρισκουν δικαιολογιες ..
mathformath
Real Name: οργισμένο νιάτο

Δημοσίευση από mathformath »

εγώ λέω μετά απο όλα αυτά να τους υποχρεώσουμε να μας δώσουνε και μια χαριστική απο πάνω ή τουλαχιστόν χαριστική με 6 μαθήματα αντί για τρία 8)
Άβαταρ μέλους
par1s
Real Name: realname it is
Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"

Δημοσίευση από par1s »

orest έγραψε:
Αυτο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ηθικο διδαγμα που βγαζεις εσυ;;; Και η ασοεε και το παντειο και το παπει ειναι ανοιχτο .. Μια χαρα θελει να γινει η εξεταστικη,εστω κουτσα στραβα .. οποιος θελει,μπορει .. οι υπολοιποι απλα βρισκουν δικαιολογιες ..
Ο kanenas κρίμα... Μα τώρα...δικαιολογίες για να μη διαβάσεις? Τί είδους συμπεριφορά είναι αυτή??
Όλα είναι μια χαρά, καθώς συνειδητοποιεί και ο Ορέστης. Οι σχολές είναι ανοικτές, όλοι διαβάζουν γιατί τους διακρίνει αυστηρότητα,πειθαρχία αλλά και επειδή έχουν εκτίμηση και σεβασμό για το σύστημα, όλα κυλούν ομαλά.
To λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις.

ΚΡΙΜΑ. Αυτό έχω να πω μόνο. Γι' αυτό έφυγε ο papagalakos, γιατί πλέον δεν άντεχε να βλέπει να διατυπώνετε στ' αλήθεια αυτά τα νοήματα από το μυαλό σας.
Και λυπάμαι για όλη την ειρωνεία, αλλά δυστυχώς κάπως πρέπει να εκφραστεί η λογική σε συνδυασμό με την οργή.
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

Κ εγω λεω να δωσουνε χαριστικη για οσους χρωστανε μεχρι 13 για να δωσει και ο Tsakalos! :mrgreen: :lol:
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

Tsakalos έγραψε:Κ εγω λεω να δωσουνε χαριστικη για οσους χρωστανε μεχρι 13 για να δωσει και ο Tsakalos! :mrgreen: :lol:
δεν το κάνουμε 15!! τελευταία προσφορά....
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Άβαταρ μέλους
gsymbios
Real Name: george

Δημοσίευση από gsymbios »

Πες τα ρε Par1s!!! Πραγματικά έχω αρχίσει να χάνω τις ισορροπίες ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο εδω μέσα. Φυσικά και όλοι πρέπει να έχουν άποψη και λόγο, απλά πρέπει να προηγείται αυτών λίγη σκέψη. Λίγη σκέψη παραπάνω και μια πανοραμική ματιά, όχι μόνο μέχρι τους τοίχους των σπιτιών μας...
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Μεταφορά από αυτό το post λόγω μεταφοράς των μηνυμάτων:
Hengeo έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο, ήταν αναμενόμενο. Σε αυτή τη χώρα είναι στην κουλτούρα μας οι εκβιασμοί με απεργίες και καταλήψεις έτσι απλά γιατί μπορούμε..
There's no place like ::1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”