Τα εργαστήρια της αριθμητικής ανάλυσης κρατάνε για 4 εξεταστικές.Princess Peach έγραψε:Γεια χαρά!
Αφού μελέτησα το εμπνευσμένο πρόγραμμα, συνειδητοποίησα οτι δε γίνεται να δώσω την ίδια μέρα Μηχανική ΙΙ και Αριθμητική Ανάλυση Ι. Απλώς τιθεται το εξης θεμα: ο βαθμός των εργαστηρίων της Αριθμητικής Ι για πόσες εξεταστικές μπορεί να κρατηθεί;;; Ειναι μήπως για 2 εξεταστικες μονο;;;
Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011
- par1s
- Real Name: realname it is
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"
Re: Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
Βρε παιδιά... Η Διαφορική Γεωμετρία του Σαββάτου μεταφέρθηκε για Παρασκευή;; Το βλέπω γραμμένο και στις 2 ημερομηνίες;; Γιατί να μεταφερθεί, 1 χαρά δεν είναι και το Σάββατο;;
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
απ'ότι είπε ο wizzy νομίζω σε άλλο topic η εξέταση της διαφορικής παραμένει το σάββατο και είναι λάθος αυτό με την παρασκευή.
ελπίζω να ισχύει αυτό!
ελπίζω να ισχύει αυτό!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Ναι, πήρα και εγώ τηλ τη γραμματεία και μου είπαν ότι έγινε λάθος και ισχύει για το Σάββατο!!!
Υ.Γ. Δεν περίμενα να το σηκώσουν πάντως 6 πάρα... Δεν περίμενα καν να είναι εκεί τέτοια ώρα!! Να λέμε και τα καλά, μη τους "βρίζουμε" μόνο!!
Υ.Γ. Δεν περίμενα να το σηκώσουν πάντως 6 πάρα... Δεν περίμενα καν να είναι εκεί τέτοια ώρα!! Να λέμε και τα καλά, μη τους "βρίζουμε" μόνο!!
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011
Να'τοι οι πρώτοι απεργοσπάστες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constant την Τετ Οκτ 19, 2011 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετακινήθηκαν από εδώ http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=78007#p78007 στο κατάλληλο topic
Λόγος: Μετακινήθηκαν από εδώ http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?p=78007#p78007 στο κατάλληλο topic
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Trixordos
- Real Name: Agelos
Εσύ καλά τα λες αλλά ποιός σε ακούει...O kanenas έγραψε:Να'τοι οι πρώτοι απεργοσπάστες...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
+1000O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
Αυτο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ηθικο διδαγμα που βγαζεις εσυ;;; Και η ασοεε και το παντειο και το παπει ειναι ανοιχτο .. Μια χαρα θελει να γινει η εξεταστικη,εστω κουτσα στραβα .. οποιος θελει,μπορει .. οι υπολοιποι απλα βρισκουν δικαιολογιες ..O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
-
mathformath
- Real Name: οργισμένο νιάτο
εγώ λέω μετά απο όλα αυτά να τους υποχρεώσουμε να μας δώσουνε και μια χαριστική απο πάνω ή τουλαχιστόν χαριστική με 6 μαθήματα αντί για τρία 
- par1s
- Real Name: realname it is
- Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"
Ο kanenas κρίμα... Μα τώρα...δικαιολογίες για να μη διαβάσεις? Τί είδους συμπεριφορά είναι αυτή??orest έγραψε:Αυτο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ηθικο διδαγμα που βγαζεις εσυ;;; Και η ασοεε και το παντειο και το παπει ειναι ανοιχτο .. Μια χαρα θελει να γινει η εξεταστικη,εστω κουτσα στραβα .. οποιος θελει,μπορει .. οι υπολοιποι απλα βρισκουν δικαιολογιες ..O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
Όλα είναι μια χαρά, καθώς συνειδητοποιεί και ο Ορέστης. Οι σχολές είναι ανοικτές, όλοι διαβάζουν γιατί τους διακρίνει αυστηρότητα,πειθαρχία αλλά και επειδή έχουν εκτίμηση και σεβασμό για το σύστημα, όλα κυλούν ομαλά.
To λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις.
ΚΡΙΜΑ. Αυτό έχω να πω μόνο. Γι' αυτό έφυγε ο papagalakos, γιατί πλέον δεν άντεχε να βλέπει να διατυπώνετε στ' αλήθεια αυτά τα νοήματα από το μυαλό σας.
Και λυπάμαι για όλη την ειρωνεία, αλλά δυστυχώς κάπως πρέπει να εκφραστεί η λογική σε συνδυασμό με την οργή.
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Κ εγω λεω να δωσουνε χαριστικη για οσους χρωστανε μεχρι 13 για να δωσει και ο Tsakalos!

Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
δεν το κάνουμε 15!! τελευταία προσφορά....Tsakalos έγραψε:Κ εγω λεω να δωσουνε χαριστικη για οσους χρωστανε μεχρι 13 για να δωσει και ο Tsakalos!![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
- gsymbios
- Real Name: george
Πες τα ρε Par1s!!! Πραγματικά έχω αρχίσει να χάνω τις ισορροπίες ανάμεσα στο λογικό και το παράλογο εδω μέσα. Φυσικά και όλοι πρέπει να έχουν άποψη και λόγο, απλά πρέπει να προηγείται αυτών λίγη σκέψη. Λίγη σκέψη παραπάνω και μια πανοραμική ματιά, όχι μόνο μέχρι τους τοίχους των σπιτιών μας...
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Μεταφορά από αυτό το post λόγω μεταφοράς των μηνυμάτων:
Hengeo έγραψε:Ναι έχεις δίκιο, ήταν αναμενόμενο. Σε αυτή τη χώρα είναι στην κουλτούρα μας οι εκβιασμοί με απεργίες και καταλήψεις έτσι απλά γιατί μπορούμε..O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
There's no place like ::1