Καταργούνται τα δωρεάν συγγράμματα σε φοιτητές

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Giorgio P
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Facebook ID: 0

Re: Καταργούνται τα δωρεάν συγγράμματα σε φοιτητές

Δημοσίευση από Giorgio P »

Συγκεκριμένα για τα βιβλία, υπάρχει μια πιθανώς ενδιαφέρουσα -αλλά μάλλον δύσκολη- ιδέα:

Από τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ενός βιβλίου είναι τα "πνευματικά δικαιώματα", θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε -όπου υπάρχουν (δηλαδή λογικά στα βασικότερα μαθήματα)- και να απαιτήσουμε/προσπαθήσουμε να υπάρξουν -όπου δεν υπάρχουν- "ελεύθερα" (Creative Commons etc) βιβλία;

Έτσι, το κόστος είναι μηδαμινό (το κόστος του χαρτιού και της εκτύπωσης) και μάλιστα μπορούν να τυπωθούν από το ίδιο το ΕΜΠ (δηλαδή δεν μπαίνει στην τιμή το κέρδος κανενός μεσάζοντα).
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

lunatic έγραψε:Βασικά δεν θέλω να σχολιάσω το τραγικο γεγονός με τα βιβλία (αν τελικά γίνει) αλλά να πιαστώ από κάτι που είπε ο antony γιατί θα βγουν κ άλλοι εξυπνάκιδες να το πουν αυτό τον καιρό...

Λες λοιπόν ότι όλα αυτά γίνονται επειδή δεν αγωνιστήκαμε αρκετά...
Να σου θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια γίναν ΠΑΡΑ πολλές κινητοποιήσεις σε ελεεινό βαθμό...
Εγώ αντιθέτως θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε λιγότερο απ' όσο χρειαζόταν, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Επιπλέον ο αγώνας δεν είναι κάτι που κάνεις κάποια στιγμή και τα αποτελέσματά του κρατάν για πάντα. Θα έλεγα είναι πιο πολύ σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσεις θα πέσεις.

Αλήθεια, θεωρείς ότι τα τελευταία μέτρα είναι κάποιο είδος... εκδίκησης, επειδή αντισταθήκαμε σε παλαιότερα μέτρα;
Εγώ νομίζω ότι αν δεν γίνονταν οι παλιότερες κινητοποιήσεις απλά θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο πιο γρήγορα.
lunatic έγραψε:Μόνο το τελευταίο έτος πέρασε ήσυχα κατά έναν περίεργο τρόπο...
Μαζί με ένα νόμο πλαίσιο.
lunatic έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αε ξεκολλήσουμε απ την ιδέα της "κινητοποίησης" όπως την εννοούν άτομα σαν τον antony.
Δεν βλέπετε ότι ΔΕΝ αποφέρει καρπούς?
Όποιος συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα περιμένοντας κααααποια στιγμη να δει διαφορετικό αποτέλεσμα ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!
Προσπερνώντας το πασιφανές γεγονός του ποιοι είναι οι ηλίθιοι εδώ πέρα, πράγματι, δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα.
Περισσότερη καταστολή, περισσότερες περικοπές, περισσότερη ανάγκη για αντίσταση.
lunatic έγραψε:Ας βρούμε λοιπόν πιο δημιουργικούς τρόπους αντίδρασης
Κάθε φορά που το λες αυτό [εδώ και... 4 χρόνια;] σε ρωτάνε να πεις κανένα "πιο δημιουργικό τρόπο αντίδρασης" και το πιο έξυπνο που έχεις πει ποτέ είναι να υπογράψουμε ένα χαρτί διαμαρτυρίας. Λες και δεν ξέρουν ότι διαμαρτυρόμαστε...

Πόσο old time classic όλο αυτό...
AAA
Real Name: no name

Δημοσίευση από AAA »

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙΑ, ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, 'Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΕ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...........
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Αλλαζω πολιτικο χωρο μετα το μανιφεστο με τα κεφαλαια γραμματα που διαβασα...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Αλήθεια, θεωρείς ότι τα τελευταία μέτρα είναι κάποιο είδος... εκδίκησης, επειδή αντισταθήκαμε σε παλαιότερα μέτρα;
Εγώ νομίζω ότι αν δεν γίνονταν οι παλιότερες κινητοποιήσεις απλά θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο πιο γρήγορα.
Εγώ πάλι νομίζω ότι το είδος των κινητοποιήσεων των φοιτητών είναι εντελώς ξεπερασμένο κ είτε γινοταν είτε όχι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο την ίδια στιγμή...
Κάθε φορά που το λες αυτό [εδώ και... 4 χρόνια;] σε ρωτάνε να πεις κανένα "πιο δημιουργικό τρόπο αντίδρασης" και το πιο έξυπνο που έχεις πει ποτέ είναι να υπογράψουμε ένα χαρτί διαμαρτυρίας. Λες και δεν ξέρουν ότι διαμαρτυρόμαστε...
Συνεχίζοντας την κλασική κ δοκιμασμένη τεχνική της λασπολογίας λες πάλι πράγματα που δεν ισχύουν...
Σε κάποιο από τα άπειρα θέματα που το έχουμε συζητήσει είχα αναφέρει τρόπους αλλά μιλούσα σε τοίχο...
Όσο για το χαρτί διαμαρτυρίας που λες, δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο... Μάλλον πρέπει να κάνεις επανάληψη...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
papagalakos II

AAA έγραψε:ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
Σε έχουν ενημερώσει ότι η KGB δεν υπάρχει πλέον ε;
AAA έγραψε:ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
Εκεί πάμε συνήθως. Δεν το ξέρεις; Μάλλον επειδή δεν έρχεσαι.
AAA έγραψε:ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως ακόμα εκτός βουλής είναι... Και το ΚΚΕ πήρε τη κάτω βόλτα. Το κομματικό συμφέρον ακόμα αναζητείται.
Και όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράδειγμα. Λες για συμφέροντα από τις καταλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν "υποκινεί" ποτέ καταλήψεις, απλώς συμμετέχει.

"Υποκινεί", τι με βάζεις και γράφω... Έλεος, έχουμε και σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε εκτός απ' τις συνωμοσιολογίες του καθένα που θέλει επιτέλους "λίγη κατανόηση" και "πνεύμα συνεργασίας"
:whatever:
AAA έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Η πλάκα είναι ότι πρέπει να το πιστεύεις αυτό.
Έχεις ακούσει που λένε ότι αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους ασκείται;
Ο Μπρεχτ το έλεγε παρεπιπτόντως.
lunatic έγραψε: Εγώ πάλι νομίζω ότι το είδος των κινητοποιήσεων των φοιτητών είναι εντελώς ξεπερασμένο κ είτε γινοταν είτε όχι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο την ίδια στιγμή...
Να και μια αισιόδοξη άποψη λοιπόν.
lunatic έγραψε:Συνεχίζοντας την κλασική κ δοκιμασμένη τεχνική της λασπολογίας λες πάλι πράγματα που δεν ισχύουν...
Συνεχίζεις να μην προτείνεις κάτι. Και νομίζω θα συνεχίσεις για πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρεις, από εκείνους τους μεσόκοπους δημοσίους υπαλλήλους που πάντα έχουν άποψη για το τι τους φταίει αλλά πάντα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ;...

Και πραγματικά, όλοι οι παλιοί ξέρουν ότι το πιο έξυπνο (και το μόνο άλλωστε) που έχεις προτείνει ποτέ είναι επιτροπή διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας.
lunatic έγραψε:Σε κάποιο από τα άπειρα θέματα που το έχουμε συζητήσει είχα αναφέρει τρόπους αλλά μιλούσα σε τοίχο...
Όχι, εκτός αν μιλούσες σε κανέναν τοίχο στο facebook. Εδώ πάντως δεν έχεις γράψει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Giorgio P έγραψε:Συγκεκριμένα για τα βιβλία, υπάρχει μια πιθανώς ενδιαφέρουσα -αλλά μάλλον δύσκολη- ιδέα:

Από τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ενός βιβλίου είναι τα "πνευματικά δικαιώματα", θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε -όπου υπάρχουν (δηλαδή λογικά στα βασικότερα μαθήματα)- και να απαιτήσουμε/προσπαθήσουμε να υπάρξουν -όπου δεν υπάρχουν- "ελεύθερα" (Creative Commons etc) βιβλία;

Έτσι, το κόστος είναι μηδαμινό (το κόστος του χαρτιού και της εκτύπωσης) και μάλιστα μπορούν να τυπωθούν από το ίδιο το ΕΜΠ (δηλαδή δεν μπαίνει στην τιμή το κέρδος κανενός μεσάζοντα).
Καλά, εδώ καταστρέφουν το δωρεάν δημόσιο παν/μιο με κατάργηση συγγραμάτων, δίδακτρα κ.λπ. και εσύ προτείνεις "πονηριές" για να αποφύγουμε από το να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουμε; Να υποθέσω ότι μπορούμε να μην δώσουμε για δίδακτρα πλαστογραφώντας έγγραφα του ΕΜΠ ή ληστεύοντας τράπεζες για τις ανάγκες των φοιτητάμπουρων; Σα να παίρνεις depon επειδή στραμπούληξες το πόδι σου.

Το μόνο που βλέπω είναι ότι το υποτιθέμενο "πιο ριζοσπαστικό κομμάτι της κοινωνίας" κοιμάται για άλλη μια φορά τον ύπνο του δικαίου. Μας βλέπω πάλι τρεις και ο κούκος σε πορείες Προπύλαια-Σύνταγμα χωρίς να κουνιέται φύλλο.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Αρχίζεις να θυμάσαι παπαγαλάκο.. Μπράβο!
Προσπάθησε λίγο ακόμα τώρα...
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Και για να μην παραμυθιαζόμαστε:

Και στο Χάρβαρντ κάνουν σκονάκι ---> http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... Itemid=104
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

Πάλι από την αρχή, αλλά δεν πειράζει.
lunatic έγραψε:Βασικά δεν θέλω να σχολιάσω το τραγικο γεγονός με τα βιβλία (αν τελικά γίνει) αλλά να πιαστώ από κάτι που είπε ο antony γιατί θα βγουν κ άλλοι εξυπνάκιδες να το πουν αυτό τον καιρό...
Θέλω πραγματικά να το σχολιάσεις.
lunatic έγραψε:Λες λοιπόν ότι όλα αυτά γίνονται επειδή δεν αγωνιστήκαμε αρκετά...
Να σου θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια γίναν ΠΑΡΑ πολλές κινητοποιήσεις σε ελεεινό βαθμό...
Μόνο το τελευταίο έτος πέρασε ήσυχα κατά έναν περίεργο τρόπο...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αε ξεκολλήσουμε απ την ιδέα της "κινητοποίησης" όπως την εννοούν άτομα σαν τον antony.
Δεν βλέπετε ότι ΔΕΝ αποφέρει καρπούς?
Όποιος συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα περιμένοντας κααααποια στιγμη να δει διαφορετικό αποτέλεσμα ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!
Ναι ισχύει πως τα τελευταία χρόνια δεν αγωνιστήκαμε αρκετά. Διότι δεν αρκεί να γίνει μία κινητοποίηση για να πετύχει. Εξαρτάται απ'την μαζικότητα αρχικά αυτής της κινητοποίησης, την δυναμική της από την θέληση των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτή και την διάθεσή τους για περαιτέρω συνέχισή τους.

Εγώ ,να πώ την ταπεινή μου γνώμη, έβλεπα καταλήψεις να ψηφίζονται από φοιτητές χωρίς να στηρίζονται έμπρακτα , αλλά και χώρια από τις καταλήψεις, οι κινητοποιήσεις στον δρόμο δεν είχαν ούτε πολλή συμμετοχή, ούτε ιδαίτερη διάθεση για εξέλιξη.

Οπότε γενικά η ανάλυσή σου μου φαίνεται πολύ επιφανειακή και απαισιόδοξη. Και στο κάτω-κάτω μην κοιτάμε μόνο το εδώ, όλα τα φοιτητικά κινήματα του κόσμου έχουν σαν βασικό όπλο τους την κατάληψη των κτηρίων των σχολών τους. Βλέπε πέρυσι στο Μόντρεαλ του Καναδά και στη Χιλή.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Πω πω. Που ηταν αυτοι οι "απολιτικ- στηριζω το συστημα" τοσο καιρο; Τους ειχα ξεχασει. Νομιζα οτι ειχαν πεθανει, πολιτικα εννοω, αλλα φευ ο αστικος μηδενισμος και η απαισιοδοξια τους, τροφη στον μυλο της αντιδρασης, υπαρχουν ακομα. Και κινητοποιησεις θα κανουμε και καταληψεις θα κανουμε και συμμαχους την εργατικη ταξη και ο ολο τον λαο θα προσπαθησουμε να εχουμε ειδαλλως χαιρι δεν θα εχουμε. Τον ανυπομονο μικροαστο πρεπει να ξορκισουμε και ολα θα πανε πριμα. Σε πρωτη φαση συνελευση και κλειστη η σχολη για την επομενη πανελλαδικη απεργια. Ερχεται η μεγαλη ωρα. Τα οπλα παραποδα...
Giorgio P
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)

Δημοσίευση από Giorgio P »

Chris έγραψε:Καλά, εδώ καταστρέφουν το δωρεάν δημόσιο παν/μιο με κατάργηση συγγραμάτων, δίδακτρα κ.λπ. και εσύ προτείνεις "πονηριές" για να αποφύγουμε από το να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουμε;
1. Δεν προτείνω "πονηριές". Προτείνω να αρχίσουμε να στηρίζουμε την παιδεία στην κοινότητα και όχι στα "πνευματικά δικαιώματα". Αυτό είναι και ομορφότερο* και οικονομικότερο.
*επειδή β) δεν βγάζει κανένας λεφτά εκμεταλλευόμενος τις ανάγκες μας και α) παίζει η κοινότητα (δες το σαν "decapitalisation")
2. Προφανώς και δεν προτείνω να το κάνουμε αυτό κατ' αποκλειστικότητα. Μπορείς να το δεις ακόμη και σαν backup plan.
Chris έγραψε:Να υποθέσω ότι μπορούμε να μην δώσουμε για δίδακτρα πλαστογραφώντας έγγραφα του ΕΜΠ ή ληστεύοντας τράπεζες για τις ανάγκες των φοιτητάμπουρων; Σα να παίρνεις depon επειδή στραμπούληξες το πόδι σου.
Δεν είπα ούτε υπονόησα ούτε σκέφτηκα κάτι τέτοιο (για αυτό και έγραψα "συγκεκριμένα για τα βιβλία").
Δυστυχώς για αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι που με τις δεδομένες συνθήκες φαντάζει αδύνατον: να πάρουμε οι ίδιοι τη διοίκηση του πανεπιστημίου (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω).
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Τι να σχολιάσω ρε μαλεφίνο? Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν καταλαβαινει πόσο τραγικό είναι...

Όσο για το δεύτερο που λες
Έκανα λάθος. Όντως δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Είχα στο μυαλό μου μόνο το Πολυτεχνείο ξεχνώντας ότι τον περισσότερο καιρο που εμείς ήμασταν κλειστοί όλοι οι άλλοι ήταν ανοιχτοί σχεδόν... Αφού δεν υπάρχει συνενόηση μεταξύ των πανεπιστημίων ούτε κοινή πορεία...
(επίσης να θυμίσω στον παπαγαλάκο ότι είχα μιλήσει κ για συντονισμό μεταξύ πανεπιστημίων...)

ΑΝ ήμασταν όλα τα πανεπιστήμια μαζί και ΑΝ κάναμε πράγματα που θα ακούγονταν περισσότερο μπορεί να καταφέρναμε κάτι...
papagalakos II

lunatic έγραψε:(επίσης να θυμίσω στον παπαγαλάκο ότι είχα μιλήσει κ για συντονισμό μεταξύ πανεπιστημίων...)
Αυτό γίνεται ήδη σπίρτο! Από το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και καταλήψεων.

Και συντονισμός υπάρχει, και στο Σύνταγμα πάμε και όλα τα κάνουμε. Εσείς δεν είστε πουθενά, και όχι επειδή δεν γίνονται πράγματα που ακούγονται όπως διαμαρτύρεστε αλλά επειδή και τα αφτιά σας έχετε κλειστά και ούτε θέλετε να γίνονται πράγματα.
Άβαταρ μέλους
vikam18
Real Name: andreas

Δημοσίευση από vikam18 »

paidia katarxas kalhspera ...fetos mphka semfe ara eimai prwtoeths..diavasa to upoloipo thema k apo oti katalava ta vivlia tha ta plhrwsoume apo tn tsepi mas ?
h katalava lathos ? :/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”