Ελλην έγραψε:αν δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα που θελει ο χρυσαυγιοτης ποιο ειναι?
Πιθανότατα οποιοδήποτε άλλο.
Ελλην έγραψε:Βεβαια μονο σαν θετικο μπορω να παρω το γεγονος οτι ξερεις τη γραμμη μας.
Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Όλη μέρα σας προμοτάρει ο δημοσιογραφικός θίασος.
Ελλην έγραψε:Ε τοτε μαλλον οσοι φευγουν ειναι παραφρονες που αφηνουν αυτον τον παραδεισο.
Ή τους φάγανε τα αφτιά ότι στις γειτονικές ΗΠΑ είναι ο παράδεισος.
Βέβαια δεν τους λένε ότι μόλις φτάσουν εκεί "λαθραία" με τις βάρκες τους κάτι καλόπαιδα σαν εσάς θα τους ξεκοιλιάσουν.
Επίσης όταν είχε χτυπήσει ο τυφώνας Κατρίνα νομίζω την Οκλαχόμα οι ΗΠΑ άφησαν αβοήθητο τον κόσμο και βοήθεια έστειλε ο Φιντέλ.
Ακόμα ενώ η Κούβα έστειλε βοήθεια η τακτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν να δει την ευκαιρία για το μεγαλύτερο ξεπούλημα μέχρι τότε. Απ' το βιβλίο "Το δόγμα του Σοκ".
Ελλην έγραψε:Ναι η κατασταση στην Ελλαδα ειναι τραγικη και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα αλλα το βημα προς τα μπροστα δεν ειναι να γινουμε Κουβα
Το βήμα δεν είναι να γίνουμε Ράιχ.
Η Κούβα σαν πρώτος σταθμός μ' αρέσει πολύ.
Ελλην έγραψε:Bring it on.Αν νομιζεις πως θα σας φοβηθουμε κανεις λαθος.Μπορει να με φατε αλλα θα χω ξεκανει καμποσους απο σας πριν πεσω.
Σύμφωνα με τους Βρετανούς πράκτορες στον εμφύλιο η αναλογία ΕΑΜ και ταγμάτων ήταν 1/3. Ας μην είχαν σκάσει οι Εγγλέζοι να βομβαρδίσουν τον τόπο...
Ελλην έγραψε:Θα προστατεψετε την ανθρωπινη ζωη αφαιροντας την απο καποιους.Χμ σαν να παιρνεις μετρα πυρασφαλειας ψεκαζοντας με υγραεριο.Ακουγεται σουπερ.
Υποθέτω ότι για τον Καραϊσκάκη που σκότωσε ανθρώπους για να υπερασπίσει άλλους έχεις την ίδια άποψη.
Ελλην έγραψε:Εσενα πρεπει να σε κανουν προεδρο της λαικης δημοκρατιας.Ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος δημοκρατης.
Εγώ μετά την επανάσταση θέλω τη STA.SI.
Ελλην έγραψε:Off-Topic: Δεν εβαλα τονους για να απαντησω πιο γρηγορα.Δεν πιστευω να σε πειραξε
Θεωρώ τους τόνους στολίδι της ελληνικής γραφής αλλά μπορώ να το αντέξω. Εσύ δεν ξέρω πως έπεσες τόσο χαμηλά.
constant έγραψε:Έχετε ξεφύγει και οι δύο. Πάτε να πείτε κάτι σωστό και το θάβετε μέσα σε χίλιες δυο άλλες απόψεις (που σας υποβάλει μια Α ιδεολογία) και δεν μπορείτε να μείνετε στο σωστό που λέτε, ούτε να το αναγνωρίσετε όταν το λέει ο άλλος και οδηγείστε σε ανούσιες και άδειες κουβέντες..
Πως γίνεται να πάμε να πούμε κάτι σωστό και οι δύο; Αφού λέμε τα ακριβώς αντίθετα.
snodrion έγραψε:Αρε ξεφτιλίκια...Αντι να μιλήσουμε για τα θέματα τις συνελευσης και για τα νεα μετρα καθεστε και μιλατε για την κουβα...συγχαρητηρια...
Ωραία, μιλήστε εσείς για τα συγγράμματα.
Ξεφτίλες φοιτητές. Η Ελλάδα φασιστικοποιείται και σας νοιάζουν τα "θέματα σχολής" και το πολίτικαλ κορέκτ της συζήτησης. Ακόμα και οι πιο προοδευτικοί ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο, χωρίς ευθύνες, χωρίς μίσος κι αδικία. Όπου τα μικρά ζητήματα που εξοργίζουν εμένα είναι απλά χαλίκια στο παπούτσι σας για τα οποία δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας.
Και σε καμία περίπτωση να μη γινόμαστε βίαιοι. Άλλωστε το μονοπώλιο της βίας το έχει το κράτος.
Τα ζητήματα της συνέλευσης όντως είναι άλλα.
Η συνέλευση όμως γίνεται μέσα στην Ελλάδα. Άρα θέμα της συνέλευσης είναι να πάρει θέση και γι' αυτά.
Σύντομα θα ανοίξουν διάφοροι τα μάτια τους και θα πουν όλο απορία "μας πως γέμισε έτσι το ΕΜΠ φασίστες..."
Είναι μια ξανθιά πάνω σε ένα δέντρο και κόβει ένα κλαδί στο οποίο κάθεται.
Μια κυρία από κάτω της φωνάζει: ""πρόσεχε, θα πέσεις!'
Και πράγματι πέφτει.
Την άλλη μέρα περπατάνε οι δύο ξανθιές και βλέπουν την κυρία.
Και λέει η μία στην άλλη: "κοίτα, το μέντιουμ!"