Λίγο πιο αναλυτικά το ακαδημαϊκό ημερολόγιο.Drjekil έγραψε:Τι εννοει 10/3 εναρξη εξετασεων εαρινου?? αφου το εαρινο ξεκιναει 7/4
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2013-2014
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- sos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Re: Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2013-2014
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Παλι δεν καταλαβαconstant έγραψε:Σύμφωνα με υπουργική απόφαση οι εξεταστικές θα είναι δίπλες. Άρα δίνεις κ του εαρινού κ του χειμερινού το Μάρτιο.Drjekil έγραψε:Τι εννοει 10/3 εναρξη εξετασεων εαρινου?? αφου το εαρινο ξεκιναει 7/4
-
con
- Real Name: Κωνσταντίνος
Βρήκα τον κ.Φαράκο σήμερα και μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Μου είπε να ρωτήσω την δευτέρα την κ.Ραζακιά στην γραμματεία για να δούμε το νομικό πλαίσιο.. Αν είναι στο χέρι του και μπορεί να το κάνει με μία υπογραφή, μου είπε πως θα το κάνει..otinanai έγραψε:ναι αυτό εννοώSOTOS έγραψε:μια ιδέα είναι να έχουμε δικαίωμα να δώσουμε μαθήματα για να βελτιώσουμε βαθμό τις μέρες που εξετάζονται
τα μαθήματα αυτά
Γενικά, είμαστε πάρα πολλά άτομα που ενδιαφέρονται για βελτιώσεις. Όπως είπα και στον κ.Φαράκο, αν δεν μπορούμε να δώσουμε και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό ούτε με υπογραφές/ψήφισμα τουλάχιστον ας μας επιτρέψουν να διαγράψουμε κάποια μαθήματα που περάσαμε πέρυσι και έχουν ήδη περαστεί στα σταθερά μας..
Περιμένω και την γνώμη σας..
Να φανταστω οτι εισαι 1οετης; Αναφερεται σε κοσμο που χρωσταει μαθηματα εαρινων εξαμηνων δλδ φοιτητες απο το 2ο ετος και πανω. Αν και φανταζομαι οτι το εαρινο εξαμηνο θα μπορεις να δωσεις για την εξεταστικη του χειμερινουDrjekil έγραψε:Παλι δεν καταλαβααφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

+1 για βελτιώσεις
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Επειδή είμαι και λίγο χαζός:
Εγώ θέλω να δώσω τα μαθήματα που έχασα στην επαναληπτική εξεταστική. Κάποια μαθήματα είναι του εαρινού και κάποια του χειμερινού.
Τα μαθήματα της εαρινής εξεταστικής που χάθηκαν θα δωθούν 14/3-6/4. Τα χειμερινά μαθήματα της επαναληπτικής όμως πότε θα δωθούν; Και πριν προλάβει κάποιος να πει "αφού τώρα είσαι σε χειμερινό εξάμηνο, θα τα δώσεις στην κανονική αυτού του εξαμήνου", εγώ θα γκρινιάξω και θα πω ότι θέλω δύο ευκαιρίες να περάσω κάποιο μάθημα, και επίσης έχουν αλλάξει και μερικοί διδάσκοντες, και εγώ θέλω να δώσω μερικά μαθήματα με θέματα των παλιών διδασκόντων.
Εγώ θέλω να δώσω τα μαθήματα που έχασα στην επαναληπτική εξεταστική. Κάποια μαθήματα είναι του εαρινού και κάποια του χειμερινού.
Τα μαθήματα της εαρινής εξεταστικής που χάθηκαν θα δωθούν 14/3-6/4. Τα χειμερινά μαθήματα της επαναληπτικής όμως πότε θα δωθούν; Και πριν προλάβει κάποιος να πει "αφού τώρα είσαι σε χειμερινό εξάμηνο, θα τα δώσεις στην κανονική αυτού του εξαμήνου", εγώ θα γκρινιάξω και θα πω ότι θέλω δύο ευκαιρίες να περάσω κάποιο μάθημα, και επίσης έχουν αλλάξει και μερικοί διδάσκοντες, και εγώ θέλω να δώσω μερικά μαθήματα με θέματα των παλιών διδασκόντων.
-
marousiotis
- Real Name: ---
Τα χειμερινά μαθήματα που χάθηκαν θα τα δώσεις τον Ιούλιο μαζί με τα εαρινά. Τώρα για τους διδάσκοντες δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι...
Αρα ειναι οι επαναληπτικες!! Η εχουν διαφορα οι επαναληπτικες με αυτες τις εξετασεις? (ναι πρωτοετης ειμαιLocknLoad έγραψε:Να φανταστω οτι εισαι 1οετης; Αναφερεται σε κοσμο που χρωσταει μαθηματα εαρινων εξαμηνων δλδ φοιτητες απο το 2ο ετος και πανω. Αν και φανταζομαι οτι το εαρινο εξαμηνο θα μπορεις να δωσεις για την εξεταστικη του χειμερινουDrjekil έγραψε:Παλι δεν καταλαβααφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
Υπο φυσιολογικές συνθήκες οι εξετάσεις είναι:Drjekil έγραψε:Αρα ειναι οι επαναληπτικες!! Η εχουν διαφορα οι επαναληπτικες με αυτες τις εξετασεις? (ναι πρωτοετης ειμαιLocknLoad έγραψε:Να φανταστω οτι εισαι 1οετης; Αναφερεται σε κοσμο που χρωσταει μαθηματα εαρινων εξαμηνων δλδ φοιτητες απο το 2ο ετος και πανω. Αν και φανταζομαι οτι το εαρινο εξαμηνο θα μπορεις να δωσεις για την εξεταστικη του χειμερινουDrjekil έγραψε:Παλι δεν καταλαβααφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
1. χειμώνα (συνήθως φλεβάρη) δίνειςμόνο τα χειμερινά (χειμερινή κανονική)
2. καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) μόνο εαρινά (εαρινή κανονική)
3 Σεπτέμβρη ΟΛΑ (αυτή είναι η επαναληπτική)
Φέτος θα είναι έτσι απλά στις 2 κανονικές θα δωθουν όλα! Επαναληπτική είναι τον Σεπτέμβρη
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
-
marousiotis
- Real Name: ---
@otinanai
Είσαι σίγουρος ότι θα δωθούν ΟΛΑ στις κανονικές; Εγώ, από συζητήσεις αλλά και από το χρόνο που δίνουν (+1 εβδομάδα σε κάθε εξεταστική), έχω καταλάβει ότι θα δωθούν μόνο όσα χάθηκαν τον Σεπτέμβρη. Τα περισσότερα δηλαδή αλλά you get the idea.
Είσαι σίγουρος ότι θα δωθούν ΟΛΑ στις κανονικές; Εγώ, από συζητήσεις αλλά και από το χρόνο που δίνουν (+1 εβδομάδα σε κάθε εξεταστική), έχω καταλάβει ότι θα δωθούν μόνο όσα χάθηκαν τον Σεπτέμβρη. Τα περισσότερα δηλαδή αλλά you get the idea.
- otinanai
θα δωθουν ολα. Δεν εχει να κάνει με την εξεταστική που χάθηκε. Είναι απόφαση του υπουργείου και έτσι θα γίνει σε όλες τις σχολές... 
Για του λόγου το αληθές:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63926063
Για του λόγου το αληθές:
-
Manthos
- Real Name: Manthos
Στο δημασίευμα αυτό, το "όλα" αναφέρεται στο πότε διδάσκονται τα μαθήματα και όχι στο αν εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη. Επίσης, στη γσ των καθηγητών, κατέστη σαφές πως στην εξεταστική του Μαρτίου θα δοθούν από εαρινά μόνο τα μαθήματα που δεν εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη. Τέλος, έγινε μία πρόταση για επί πτυχίω, για την οποία όμως, απ' ότι κατάλαβα, δε κατέληξαν.otinanai έγραψε:θα δωθουν ολα. Δεν εχει να κάνει με την εξεταστική που χάθηκε. Είναι απόφαση του υπουργείου και έτσι θα γίνει σε όλες τις σχολές...
Για του λόγου το αληθές:
- otinanai
σοβαρά; Πάντως γεγονός είναι ότι οι διπλές εξεταστικές θα γίνουν παντού. Ακόμα και στις σχολές που ο Σεπτέμβρης έγινε κανονικά. Τώρα αν εμεις το κάνουμε διαφορετικά...
-
Manthos
- Real Name: Manthos
Είμαι αρκετά σίγουρος γιατί θυμάμαι πως είχε εκνευριστεί ο Κουρκουλής επειδή νόμιζε πως θα τα δώσουμε όλα και όταν του εξήγησαν ηρέμησε. Να σημειώσω, αν και μάλλον είναι προφανές, ότι το ίδιο ισχύει και για τα χειμερινά στην εξεταστική του Ιουλίου. Όμως, αυτά ισχύουν μέχρι τώρα και, επειδή τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά, καλό είναι κανείς να μην επαναπαυτεί.
-
johnakis1992
- Real Name: Γ.Γιαννης
paidia enhmerwste an einai sto group ti tha ginei me tis veltiwseis endiaferei polu kosmo kai kati prepei na ginei pragmatika!!