Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2013-2014

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0

Re: Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινών Εξαμήνων 2013-2014

Δημοσίευση από sos »

Drjekil έγραψε:Τι εννοει 10/3 εναρξη εξετασεων εαρινου?? αφου το εαρινο ξεκιναει 7/4
Λίγο πιο αναλυτικά το ακαδημαϊκό ημερολόγιο. :e_wink:
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Drjekil
Real Name: Hyde

Δημοσίευση από Drjekil »

constant έγραψε:
Drjekil έγραψε:Τι εννοει 10/3 εναρξη εξετασεων εαρινου?? αφου το εαρινο ξεκιναει 7/4
Σύμφωνα με υπουργική απόφαση οι εξεταστικές θα είναι δίπλες. Άρα δίνεις κ του εαρινού κ του χειμερινού το Μάρτιο.
Παλι δεν καταλαβα :oops: αφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
con
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από con »

otinanai έγραψε:
SOTOS έγραψε:μια ιδέα είναι να έχουμε δικαίωμα να δώσουμε μαθήματα για να βελτιώσουμε βαθμό τις μέρες που εξετάζονται
τα μαθήματα αυτά
ναι αυτό εννοώ
Βρήκα τον κ.Φαράκο σήμερα και μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Μου είπε να ρωτήσω την δευτέρα την κ.Ραζακιά στην γραμματεία για να δούμε το νομικό πλαίσιο.. Αν είναι στο χέρι του και μπορεί να το κάνει με μία υπογραφή, μου είπε πως θα το κάνει..

Γενικά, είμαστε πάρα πολλά άτομα που ενδιαφέρονται για βελτιώσεις. Όπως είπα και στον κ.Φαράκο, αν δεν μπορούμε να δώσουμε και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό ούτε με υπογραφές/ψήφισμα τουλάχιστον ας μας επιτρέψουν να διαγράψουμε κάποια μαθήματα που περάσαμε πέρυσι και έχουν ήδη περαστεί στα σταθερά μας..

Περιμένω και την γνώμη σας..
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Drjekil έγραψε:Παλι δεν καταλαβα :oops: αφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
Να φανταστω οτι εισαι 1οετης; Αναφερεται σε κοσμο που χρωσταει μαθηματα εαρινων εξαμηνων δλδ φοιτητες απο το 2ο ετος και πανω. Αν και φανταζομαι οτι το εαρινο εξαμηνο θα μπορεις να δωσεις για την εξεταστικη του χειμερινου
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
ESMAP
Real Name: Dani

Δημοσίευση από ESMAP »

+1 για βελτιώσεις
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Επειδή είμαι και λίγο χαζός:

Εγώ θέλω να δώσω τα μαθήματα που έχασα στην επαναληπτική εξεταστική. Κάποια μαθήματα είναι του εαρινού και κάποια του χειμερινού.

Τα μαθήματα της εαρινής εξεταστικής που χάθηκαν θα δωθούν 14/3-6/4. Τα χειμερινά μαθήματα της επαναληπτικής όμως πότε θα δωθούν; Και πριν προλάβει κάποιος να πει "αφού τώρα είσαι σε χειμερινό εξάμηνο, θα τα δώσεις στην κανονική αυτού του εξαμήνου", εγώ θα γκρινιάξω και θα πω ότι θέλω δύο ευκαιρίες να περάσω κάποιο μάθημα, και επίσης έχουν αλλάξει και μερικοί διδάσκοντες, και εγώ θέλω να δώσω μερικά μαθήματα με θέματα των παλιών διδασκόντων.
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Τα χειμερινά μαθήματα που χάθηκαν θα τα δώσεις τον Ιούλιο μαζί με τα εαρινά. Τώρα για τους διδάσκοντες δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι...
Drjekil
Real Name: Hyde

Δημοσίευση από Drjekil »

LocknLoad έγραψε:
Drjekil έγραψε:Παλι δεν καταλαβα :oops: αφου δεν εχουμε κανει εαρινο εξαμηνο τι εξετασεις θα δωσουμε?? αντιστοιχα 7 ιουλιου λεει εξετασεις χειμερινου!! Μηπως εννοει τις επαναληπτικες??
Να φανταστω οτι εισαι 1οετης; Αναφερεται σε κοσμο που χρωσταει μαθηματα εαρινων εξαμηνων δλδ φοιτητες απο το 2ο ετος και πανω. Αν και φανταζομαι οτι το εαρινο εξαμηνο θα μπορεις να δωσεις για την εξεταστικη του χειμερινου
Αρα ειναι οι επαναληπτικες!! Η εχουν διαφορα οι επαναληπτικες με αυτες τις εξετασεις? (ναι πρωτοετης ειμαι :wink:
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Drjekil έγραψε:
LocknLoad έγραψε:
Αρα ειναι οι επαναληπτικες!! Η εχουν διαφορα οι επαναληπτικες με αυτες τις εξετασεις? (ναι πρωτοετης ειμαι :wink:
Υπο φυσιολογικές συνθήκες οι εξετάσεις είναι:
1. χειμώνα (συνήθως φλεβάρη) δίνειςμόνο τα χειμερινά (χειμερινή κανονική)
2. καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) μόνο εαρινά (εαρινή κανονική)
3 Σεπτέμβρη ΟΛΑ (αυτή είναι η επαναληπτική)

Φέτος θα είναι έτσι απλά στις 2 κανονικές θα δωθουν όλα! Επαναληπτική είναι τον Σεπτέμβρη
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

@otinanai
Είσαι σίγουρος ότι θα δωθούν ΟΛΑ στις κανονικές; Εγώ, από συζητήσεις αλλά και από το χρόνο που δίνουν (+1 εβδομάδα σε κάθε εξεταστική), έχω καταλάβει ότι θα δωθούν μόνο όσα χάθηκαν τον Σεπτέμβρη. Τα περισσότερα δηλαδή αλλά you get the idea.
Άβαταρ μέλους
otinanai

θα δωθουν ολα. Δεν εχει να κάνει με την εξεταστική που χάθηκε. Είναι απόφαση του υπουργείου και έτσι θα γίνει σε όλες τις σχολές... :e_wink:

Για του λόγου το αληθές:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63926063
Manthos
Real Name: Manthos

Δημοσίευση από Manthos »

otinanai έγραψε:θα δωθουν ολα. Δεν εχει να κάνει με την εξεταστική που χάθηκε. Είναι απόφαση του υπουργείου και έτσι θα γίνει σε όλες τις σχολές... :e_wink:

Για του λόγου το αληθές:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63926063
Στο δημασίευμα αυτό, το "όλα" αναφέρεται στο πότε διδάσκονται τα μαθήματα και όχι στο αν εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη. Επίσης, στη γσ των καθηγητών, κατέστη σαφές πως στην εξεταστική του Μαρτίου θα δοθούν από εαρινά μόνο τα μαθήματα που δεν εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη. Τέλος, έγινε μία πρόταση για επί πτυχίω, για την οποία όμως, απ' ότι κατάλαβα, δε κατέληξαν.
Άβαταρ μέλους
otinanai

σοβαρά; Πάντως γεγονός είναι ότι οι διπλές εξεταστικές θα γίνουν παντού. Ακόμα και στις σχολές που ο Σεπτέμβρης έγινε κανονικά. Τώρα αν εμεις το κάνουμε διαφορετικά...
Manthos
Real Name: Manthos

Δημοσίευση από Manthos »

Είμαι αρκετά σίγουρος γιατί θυμάμαι πως είχε εκνευριστεί ο Κουρκουλής επειδή νόμιζε πως θα τα δώσουμε όλα και όταν του εξήγησαν ηρέμησε. Να σημειώσω, αν και μάλλον είναι προφανές, ότι το ίδιο ισχύει και για τα χειμερινά στην εξεταστική του Ιουλίου. Όμως, αυτά ισχύουν μέχρι τώρα και, επειδή τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά, καλό είναι κανείς να μην επαναπαυτεί.
johnakis1992
Real Name: Γ.Γιαννης

Δημοσίευση από johnakis1992 »

paidia enhmerwste an einai sto group ti tha ginei me tis veltiwseis endiaferei polu kosmo kai kati prepei na ginei pragmatika!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”