Οπότε εκτός και αν ασκήθηκε κάποια φυσική βία στο να βουτήξουν κόλλες χωρίς κανένα *πραγματικό* λόγο ή να εμποδίσουν είσοδο ατόμου στην εξέταση, αυτά συσχετίζονται με την παραπάνω περιγραφή ως "αδυνατούμε να περάσουμε τα μαθήματα με τέτοια επιτήρηση και τέτοια θέματα", μιας και το μόνο που έκανε ο Κουρκουλής ήταν να ζητήσει τα θέματα μέσα στη κόλλα. Προσωπικά δε θυμάμαι να έδωσα μάθημα που δεν έγινε κάτι περίεργο (να σηκώνεται ολόκληρη σειρά να μεταφερθεί πιο μπροστά, να αρνείται κάποιος που αντέγραφε να παραδώσει κόλλα, να πιάνουν την κουβέντα οι επιτηρητές λίγο πιο δυνατά από ότι θα έπρεπε). Το θέμα είναι πως την ώρα που γίνεται κάτι ενώ γράφεις .. απλά κάνεις παράπονα να σταματήσει η όποια φασαρία αν σε αποσπά από το γράψιμο. Και αν δε γίνει αυτό, το κάνεις θέμα στον καθηγητή σου εκείνη τη στιγμή. Επίσης, Lock, η άποψή μου είναι πως ένα 95% του γραπτού είναι θέμα θεμάτων-γνώσης-υγείας και το 5% από απρόβλεπτες καταστάσεις. Και καλό είναι αυτό το 5% να μην το αφήνει κανείς να μεγαλώνει .. Απλά είμαι της λογικής πως αν θες να κάνεις κάτι, βρίσκεις τρόπο.Ιάσωνας έγραψε:Να σημειωθεί ότι με το ζόρι ήρθαν 300 άτομα να δώσουν, από τα 800 που χρωστάνε το μάθημα. Σε μία περίοδο που όλοι πιεζόμαστε να τελειώσουμε άρον - άρο την σχολή, για να πάμε να βρούμε καμιά δουλειά, αν βρούμε, να βγάλουμε κανένα φράγκο, ο ΚουρκουΛΥΚΟΣ και η Πατσα(βουρα)λια κάνουν τα αδύνατα - δυνατά για να μας τρομοκρατήσουν και να μας δυσκολέψουν τη ζωή.
Αν η συμπεριφορά της καθηγήτριας εκείνες τις στιγμές ήταν κατακριτέα, δεν είναι ευθύνη του Κουρκουλή. Ενδεχομένως να μη μπορούσε να βρει άλλους επιτηρητές ή να αναθέσανε σε αυτή από το τομέα την επιτήρηση. Οπότε αν ξέρει κάποιος πως αυτή η κυρία έφτασε σε αυτό το μάθημα και σε αυτό το αμφιθέατρο ως επιτηρήτρια ας το πει. Νομίζω πως οι υποθέσεις έχουν και τα όριά τους, και ειδικά το να κρίνουμε κιόλας με βάσει τις υποθέσεις μας. Και ο Αργυρός έχει τελέσει επιτηρητής στη Διαφορική Γεωμετρία επειδή δεν υπήρχε κανείς .. τον κάνει αυτό υποδεέστερο καθηγητή;
Αν τα πράγματα έγιναν όπως ειπώθηκαν, τότε κάποιος έπρεπε να είχε αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, ειδικά ο δημιουργός του topic, γιατί το forum είναι καλό-χρυσό να βγάλεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο τα εσώψυχα σου, αλλά η πραγματική ζωή είναι ακόμα καλύτερη!! Οπότε ή τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, ή την αφήσατε και εσείς να έχει αυτή τη συμπεριφορά.