Επιτήρηση Μηχανικής Ι: Αυθαιρεσία στο ΕΜΠ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: ΚουρκουΛΥΚΟΣ - Πατσα(βουρα)λιά: Αυθαιρεσία στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από msl »

Ιάσωνας έγραψε:Να σημειωθεί ότι με το ζόρι ήρθαν 300 άτομα να δώσουν, από τα 800 που χρωστάνε το μάθημα. Σε μία περίοδο που όλοι πιεζόμαστε να τελειώσουμε άρον - άρο την σχολή, για να πάμε να βρούμε καμιά δουλειά, αν βρούμε, να βγάλουμε κανένα φράγκο, ο ΚουρκουΛΥΚΟΣ και η Πατσα(βουρα)λια κάνουν τα αδύνατα - δυνατά για να μας τρομοκρατήσουν και να μας δυσκολέψουν τη ζωή.
Οπότε εκτός και αν ασκήθηκε κάποια φυσική βία στο να βουτήξουν κόλλες χωρίς κανένα *πραγματικό* λόγο ή να εμποδίσουν είσοδο ατόμου στην εξέταση, αυτά συσχετίζονται με την παραπάνω περιγραφή ως "αδυνατούμε να περάσουμε τα μαθήματα με τέτοια επιτήρηση και τέτοια θέματα", μιας και το μόνο που έκανε ο Κουρκουλής ήταν να ζητήσει τα θέματα μέσα στη κόλλα. Προσωπικά δε θυμάμαι να έδωσα μάθημα που δεν έγινε κάτι περίεργο (να σηκώνεται ολόκληρη σειρά να μεταφερθεί πιο μπροστά, να αρνείται κάποιος που αντέγραφε να παραδώσει κόλλα, να πιάνουν την κουβέντα οι επιτηρητές λίγο πιο δυνατά από ότι θα έπρεπε). Το θέμα είναι πως την ώρα που γίνεται κάτι ενώ γράφεις .. απλά κάνεις παράπονα να σταματήσει η όποια φασαρία αν σε αποσπά από το γράψιμο. Και αν δε γίνει αυτό, το κάνεις θέμα στον καθηγητή σου εκείνη τη στιγμή. Επίσης, Lock, η άποψή μου είναι πως ένα 95% του γραπτού είναι θέμα θεμάτων-γνώσης-υγείας και το 5% από απρόβλεπτες καταστάσεις. Και καλό είναι αυτό το 5% να μην το αφήνει κανείς να μεγαλώνει .. Απλά είμαι της λογικής πως αν θες να κάνεις κάτι, βρίσκεις τρόπο.

Αν η συμπεριφορά της καθηγήτριας εκείνες τις στιγμές ήταν κατακριτέα, δεν είναι ευθύνη του Κουρκουλή. Ενδεχομένως να μη μπορούσε να βρει άλλους επιτηρητές ή να αναθέσανε σε αυτή από το τομέα την επιτήρηση. Οπότε αν ξέρει κάποιος πως αυτή η κυρία έφτασε σε αυτό το μάθημα και σε αυτό το αμφιθέατρο ως επιτηρήτρια ας το πει. Νομίζω πως οι υποθέσεις έχουν και τα όριά τους, και ειδικά το να κρίνουμε κιόλας με βάσει τις υποθέσεις μας. Και ο Αργυρός έχει τελέσει επιτηρητής στη Διαφορική Γεωμετρία επειδή δεν υπήρχε κανείς .. τον κάνει αυτό υποδεέστερο καθηγητή;

Αν τα πράγματα έγιναν όπως ειπώθηκαν, τότε κάποιος έπρεπε να είχε αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, ειδικά ο δημιουργός του topic, γιατί το forum είναι καλό-χρυσό να βγάλεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο τα εσώψυχα σου, αλλά η πραγματική ζωή είναι ακόμα καλύτερη!! Οπότε ή τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, ή την αφήσατε και εσείς να έχει αυτή τη συμπεριφορά.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Ιάσωνας
Real Name: real name
Facebook ID: 0

Re: ΚουρκουΛΥΚΟΣ - Πατσα(βουρα)λιά: Αυθαιρεσία στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Παρακαλώ τους admins να δείξουν μία σχετική επιείκεια στο post μου :P

uclitheo & lalala,

πρέπει να είστε τραγικά άκυροι, για να μην μπορέσετε να καταλάβετε ότι το topic δεν αφορά τα θέματα του Κουρκουλή, αλλά το γεγονός ότι διάλεξε επίτηδες αυστηρούς επιτηρητές για να μας σφίξει τα λουριά. Στο «μυαλό» σας (μέσα σε πολλά εισαγωγικά) ισχύουν οι ορισμοί: διαμαρτυρόμενος = τεμπέλης, διαβαστερός = σκυμμένο κεφάλι. Ε, λοιπόν, δεν είναι έτσι. Για να ξελυσσάξετε, έλυσα ΟΛΑ τα θέματα και πήρα 10 (σας το γράφω και με μεγάλα γράμματα, μπας και το χωνέψετε!). Τα θέματα υπάρχουν παρόμοια και μέσα στο beer-johnston και στις σημειώσεις Κουρκουλή και στις σειρές ασκήσεων, και, και, και... Το θέμα δεν είναι αυτό.

Τον Κουρκουλή τον αναφέρω για δύο λόγους: άλλες χρονιές έδινε τα θέματα, τώρα όχι. Γιατί? Και δεύτερον, εγώ προσωπικά του έχω κάνει παράπονα για την Πατσαλιά και με έχει γράψει κανονικά. Επομένως, τί μας λες να πάμε να τον βρούμε και να του εξηγήσουμε... Πρωτοετής είσαι? Δεν έχεις πάει ποτέ στο γραφείο του Κουρκουλή? Σε πιάνει από τα μούτρα, σε ειρωνεύεται, σε κοροϊδεύει και στο τέλος ΔΕΝ σε εξυπηρετεί. Καταλάβατε?

Αν οι περισσότεροι μηχανικοί της ΣΕΜΦΕ απεργούσαν χθες 12-3 και ο ΚουρκουΛΥΚΟΣ αναγκάστηκε να επιλέξει την Πατσαλιά και τους άλλους, τότε οκ, να δεχτώ ότι δεν φταίει ο Κουρκουλής και να βγει το όνομά του από τον τίτλο. Αν, όμως, δεν απεργούσαν και ο Κουρκουλής επίτηδες διάλεξε τους πιο αυστηρούς για να μας στήσει, τη στιγμή μάλιστα που του έχουμε πει να στείλει την Πατσαλιά στον αγύριστο, τότε είναι συνυπεύθυνος.

Ακόμα, όπως είπε και ο LnL, δεν είμαστε υποχρεωμένοι μέσα στο αμφιθέατρο ούτε να ανεχόμαστε τις ειρωνείες της Πατσαλιά και τις φωνές της, που μας προκαλούν υπερένταση και εκνευρισμό, ούτε να ανεχόμαστε τους ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥΣ επιτηρητές του Κουρκουλή. Αν είναι έτσι, τότε ο Γαζής να φέρει επιτηρητές από το CERN...

Τέλος, το πιο σημαντικό απ' όλα: Προσπαθώ ΠΑΝΤΑ στη ζωή μου να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορώ. Έχω κράξει άπειρες φορές ΕΑΑΚίτες και ΚΝίτες για τα περί κομμουνισμού - αριστεράς - κλπ. Άλλα στο θέμα των καθηγητών μόνο τα ΕΑΑΚ έχουν σωστή στάση. Ακόμα και η ΚΝΕ τουμπεκί κάνει. Δε θα τους κατηγορήσουμε για όλα (τους ΕΑΑΚίτες), επειδή διαφωνούμε μαζί τους για την πολιτική. Εντάξει? Αν δεν υπήρχαν κάποια άτομα να διαμαρτύρονται μέσα στο ΕΜΠ για τις καθηγητικές αυθαιρεσίες, τότε εσείς οι 2 θα γράφατε εξετάσεις, έχοντας ως βάση το 8 και ως άριστα το 9. Το γεγονός ότι οι καθηγητές μας κάνουν το 4,5 ---> 5, μας επιτρέπουν κινητά για υπολογισμούς, δίνουν ασκήσεις για βοήθεια στην τελική βαθμολογία, κλπ είναι κατακτήσεις. Έπρεπε να είχατε περάσει στη σχολή την χρονιά μου, το 2004, τότε που ο Κουρκουλής έλυνε 3 ασκήσεις σε κάθε μάθημα, χωρίς να δίνει φυλλάδια ασκήσεων, έβαζε υποχρεωτικές προόδους και αν δεν πήγαινες σε έκοβε, ήταν διπλοθεσίτης, σε ειρωνευόταν μέσα στο αμφιθέατρο για το γραπτό που παρέδωσες, κλπ. Τον Κουρκουλή εμείς «τον κάναμε» έτσι όπως τον βρήκατε φέτος. Δεν ήταν πάντα έτσι...

@msl, τί εννοείς την αφήσαμε να έχει αυτήν την συμπεριφορά? 3 άτομα, ανάμεσά τους και εγώ, της είπαμε «φωνάζετε στο παιδί άδικα και δεν μας αφήνετε κιόλας να γράψουμε». Τί άλλο να κάναμε δηλαδή? Να την δέρναμε?
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: Επιτήρηση Μηχανικής Ι: Αυθαιρεσία στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από msl »

@Ιάσωνας: Είπα πως ή κάτι ξέχασες να αναφέρεις ή την αφήσατε να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Προφανώς ισχύει το 1ο από τα δύο. Οπότε τα περί βίας μη τα βάζεις στο στόμα μου.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Ok, τώρα κατάλαβα
Άβαταρ μέλους
uchihatheo
Real Name: Everybody lies

Δημοσίευση από uchihatheo »

@Στο «μυαλό» σας (μέσα σε πολλά εισαγωγικά)

Δεν σε προσεβαλα αλλα με προκαλεις!Δεν θα μιλας για το μυαλο μου οταν εισαι 7 χρονια στην σχολη και περασες μηχανικη σημερα!

@Δεν έχεις πάει ποτέ στο γραφείο του Κουρκουλή? Σε πιάνει από τα μούτρα, σε ειρωνεύεται, σε κοροϊδεύει και στο τέλος ΔΕΝ σε εξυπηρετεί.

Εχω παει στο γραφειο του και μου εχει λυσει απορειες και ηταν πολυ κομπλε.Εσυ που τα βλεπεις αυτα δεν ξερω!

@τότε εσείς οι 2 θα γράφατε εξετάσεις, έχοντας ως βάση το 8 και ως άριστα το 9.

Μακαρι να εγραφα με τετοια βαση!!τοτε θα φαινοταν η αξια ολων!!!
Everybody Lies!!!
gian93
Real Name: gian93

Δημοσίευση από gian93 »

Ρε παιδιά ηρεμία δεν χρειάζονται αυτές οι επιθέσεις όλοι για τον ίδιο λογο είμαστε στη σχολή....
Άβαταρ μέλους
semfetamine
Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος

Δημοσίευση από semfetamine »

Όχουυυυ.. κάθε φορά που ο Ιάσονας γράφει τέτοια διαλλακτικά πόστ, η μισή σχολή με στραβοκοιτάει και με ρωτάει αν γράφω στο φόρουμ! :(
ARBEIT MACHT FREI
Άβαταρ μέλους
corfu
Real Name: corfu

Δημοσίευση από corfu »

Παιδια μην ξεφευγετε. :evil:
Πάντως και εγω εχω παει στο γραφειο του και πραγματικα είναι απο αυτους που βοηθανε και ενδιαφερονται. Οπως ολοι μας καταληξαμε δεν φταιει ο καθηγητης.
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άβαταρ μέλους
MaGiSsA
Real Name: Ka K.

Δημοσίευση από MaGiSsA »

Siga min treksoume kai pros uperaspisi tou Kourkouli kai tis en logw kyrias..Mas exei kanei ti zwi patini tosa xronia ki akoma den exei mazeutei... O,ti kai na akousw eis baros tous ta 8ewrw a priori ali8eia!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Όχι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί, παρακαλώ. Το θέμα είναι η κατακριτέα συμπεριφορά των επιτηρητών.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

Off Topic
μονο τον chack norris σεβεται κατα βαθος η πατσαλια.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

Παιδια χαλαρωστε.Ο Ιασωνας εχει 100% δικιο!Η Πατς ειναι εξωφρενικα απαραδεκτη,αν δεν την εχετε γνωρισει..ειστε τυχεροι!και ειναι εντελως αντικειμενικη η αποψη μου.Αποδειξη:δεν θαβρειτε ουτε εναν συμφοιτητη μας που να την ειχε επιτηρητρια εστω&μια φορα&να μην βιωσε την παρανοια.Αν λοιπον σας τυχει μην αφησετε να σας επηρεασει(γιατι θα γραφετε κιολας)αφηστε την στη τρελα της,δεν παιρνει απο λογια.Αυτα,αντε διαβασμα τωρα.
"Η ομορφιά είναι το μεγαλείο της αλήθειας!" -Laurent Lafforgue
Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

Και ο Κουρκουλης και η Πατσαλια ειναι αγενεστατοι και προσβλητικοι! Εμεις οι μεγαλυτεροι τους αντιμετωπιζαμε αλλιως! Εχει τυχει σε επιτηρηση της θεωριας ελαστικοτητας να μπει μεσα και να ουρλιαζει χωρις καμια αφορμη- ή κατι που εκεινη θεωρει αφορμη- στο αμφ3! Γυρισα και σηκωσα το χερι(ναζιστικα) και της ειπα χαιλ!το εκλεισε για λιγο, και μετα που συνεχισε αρχησε ολο το αμφ να της την λεει οτι σημερα δινουμε μαθημα κ δεν εχουμε την ορεξη της και δεν μας βοηθα να ουρλιαζει συνεχως οποτε μαζευτηκε λιγο! Οσο για τον κουρκουλη που παρα τα οσα εχουν γινει δεν εχει αλλαξει ατιτιουντ στο ελαχιστο, εχει τυχει να πει σε παιδι του 1ου ετους(καποιου παλιου 1ου ετους) που τον ρωτησε για εναν γεωμετρικο τυπο που ειχε ξεχασει οτι θα επρεπε να τα ξερει αυτα και πως περασε εμπ και διαφορα αλλα τετοια... Και παλι επεσε το μισο αμφ πανω του και το βουλωσε! Σε ενθρωπους που δεν εχουν το παραμικρο ιχνος ευγενειας δεν μπορεις να επικαλεισαι εσυ ο ιδιος τους τυπους μπας και καταλαβουν...Απαντας χωρις να βριζεις ή να προσβαλεις αλλα εντονα και επιθετικα! Τουλαχιστον σ αυτους τους δυο εχω δει οτι πιανει!
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

τι θα λεγατε αν σας πληροφορουσα οτι ενα ποσοστο γραπτων σε αρκετα μαθηματα μηχανικης (πιθανοτατα και μηχ1) τα διορθωνει η πατσαλια?
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Θα απαντουσα:

"Το'χω ηδη περασει! Μουαχαχααχαχααααααα!"

Αλλα περα απο τη πλακα, εισαι σιγουρος; Ο Κουρκουλης συνηθως περιφανευεται οτι τα διορθωνει ολα αυτος οταν μπορει κτλ
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”